Dogu Express Full "That" Moment Titled Photo Exhibition geopend op het treinstation van Kars

Ahmet Arslan, minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie, opende de tentoonstelling met de titel "That" in de Türk Telekom East Express National Photography Competition in het treinstation van Kars.


Tijdens de opening in Arslan zal de Eastern Express-trein, bestaande uit foto's genomen op de route van het 42-werk, in andere provincies worden geopend, zei hij.

Arslan herinnerde eraan dat de eerste rail in deze geografie in 1856 tussen İzmir en Aydın werd gelegd en zei: “Het is 162 jaar geleden dat de eerste rail werd gelegd. De spoorlijn heeft een meerwaarde voor ons land en ons verleden in ons avontuur van anderhalve eeuw. De trein is bijna een geschiedenis die onze zorgen, vreugde, scheidingen en herenigingen symboliseert. " hij sprak

the Train, Onafhankelijkheidsoorlog dagen van de troepen, munitie, veteranen, vrede dagen, terwijl de nadruk op dat carry hoop en opwinding over de toekomst van het land Arslan, 162 jaar dat de enige mensen die de trein, vertelde ons dat het lot van het land en haar waarden te dragen.

"Er zijn herinneringen en dromen van miljoenen mensen op de Eastern Express"

Arslan verklaarde dat de Eastern Express de trein is waar de meest levendige periodes van het Turkse culturele leven werden beleefd en waar de herinneringen, dromen en hoop van miljoenen mensen tot op de dag van vandaag werden gedragen. Onze lijn, die sinds de jaren vijftig naar de ongerepte Kars kwam, werd 1950-2 jaar geleden volledig vernieuwd. We hebben onze treinen die op deze lijn rijden, veranderd in modernere treinen die zijn uitgerust met de technologie van vandaag. " zei.

Arslan verklaarde dat de tentoonstelling werd geopend na een wedstrijd en dat de deelname aan de wedstrijden met betrekking tot de Eastern Express de komende jaren zal toenemen, zei Arslan: “Duizend 440 foto's van precies 529 kunstenaars kwamen naar de fotowedstrijd die we organiseerden. Ze zijn allemaal waardevol van elkaar, maar de jury zou het moeten uitzoeken en iemand vooruit moeten krijgen. Als resultaat van de evaluatie van de jury selecteerden ze 3 werken, waarvan er 3 werden bekroond en 42 eervolle vermeldingen kregen. " gebruikte de uitdrukking.

Minister Arslan, Gouverneur van Kars toespraken Rahmi Dogan, burgemeester Murtaza Karaçant aan TCDD Transport Inc. General Manager Veys Kurt en een aantal provincies met leden van het protocol Turk Telekom Orient Express National fotowedstrijd Full "O" werd ingehuldigd de tentoonstelling.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties