Isftarisme zal worden verspreid in Ankara en Ankara

Ankara Metropolitan Municipality, de hoofdstad van de metro en Ankaray stations tijdens de maand Ramadan aan bezoekers van buiten de stad "Ä ° ftaree versnaperingen" bulunacak.ankar Metropolitan Municipality, Başkentliler en Metro en Ankaray stations tijdens de maand Ramadan aan bezoekers van buiten de stad "Ä ° ftaree versnaperingen" te vinden.

16 Een belangrijke beslissing kwam in de maand Ramadan, die in mei van start gaat. In de ız presidentiële brief, de meerderheid van de inwoners van Ankara, wordt vermeld dat de enc edil Ontvangst, voorbereiding en verspreiding van iftsale pakketten werden niet unaniem geaccepteerd. De geplukte pakketten bevatten een donut, een fles water en een vochtige doek.

Huidige spoorwegtenders

zout 10

Gulf Traffic

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen