TCDD 3. Capaciteitsopbouwprojecten Evaluatievergadering werd gehouden in de regioTCDD 3. Capaciteitsopbouwprojecten Evaluatievergadering werd gehouden in de regionale directie.

TCDD regionale directie van Art Gallery Meeting in de vergadering in de hal, TCDD Regional Director Selim Koçbay TCDD Transport Inc. Izmir regionale coördinator Abel orders, adjunct regiodirecteur Nizamettin Bloemen en Soner Chief, Capacity Management Office van de vice-president Gani sterk, Capacity Development Branch Manager Şükrü Tayfun rots, İZBAN ambtenaren, verbonden werknemers met service Manager en vice.

Capacity Development Branch Manager Şükrü Tayfun Kaya presentatie op de vergadering, projecten voor capaciteitsopbouw en het beoordelen van de oplossing van de problemen in de praktijk lijnstructuur over de verenigbaarheid van het verhogen van de lijn capaciteit op de centrale werk en er was een uitwisseling van ideeën over de toepasbaarheid.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.