MMO kondigt verkeers- en verkeersbeleid aanTMMOB Chamber of Mechanical Engineers (MMO) evalueert het vervoersbeleid in de edi Planningsvereisten in het vervoers- en verkeersbeleid Iki Room Report dat elke twee jaar wordt bijgewerkt. Omgaan met draad in ons land, op basis van het jaar en het type van transport, vracht- en personenvervoer, te vergelijken met de sectorale structuur van de EU en andere landen, de effecten van milieuvervuiling, land verspild aan investeringen en kosten infrastructuur, het omgaan met het onderwerp in de officiële documenten, de verkeersveiligheid en het verkeer ongeval onderzocht in het rapport.

gegeven voor het wegvervoer in Turkije sinds een lange tijd te groot gewicht, heeft geleid tot de verwaarlozing van andere vervoerswijzen. Uiteindelijk inefficiënte manier te gebruiken, hoge investeringskosten, energie en land verliezen, lawaai, vernietiging van het milieu, vervuiling, inefficiënte parkeerplaats, toename van het verkeer ongevallen per jaar, en met externe verslaving vandaag de oprichting van de chaos ervaren in het transport heeft veroorzaakt.

1950'da 49,9 personenvervoer in ons land, 42,2'in de snelweg, de 55,1'i per spoor; 17,1 90 en 1 van het vrachtvervoer zijn over de weg gemaakt. Maar de spoorwegen in overeenstemming met het vervoersbeleid opgelegd aan Turkije in het kader van het Marshallplan werd goedgekeurd, het verlaten van de snelweg vervoer beleid gericht weggegooid. Om deze reden wordt ongeveer 4 van personen- en vrachtvervoer over de weg uitgevoerd. Het passagiersvervoer per trein daalde naar XNUMX en het vrachtvervoer naar XNUMX. Aangezien bijna al het vervoer over de weg gebeurt, komt het probleem van de verkeersveiligheid naar voren.

Weg, zee, spoor, lucht gecombineerd vervoer van integratie één transportketting en het laden voldoende fysieke capaciteit daarvan, lossen en overvullen terminals, infrastructuur en geen electrische netwerken operaties vormen. Op dit moment wordt het transport gepland in overeenstemming met de sociale behoeften; weg, spoor, zee, lucht, binnenwateren en de pijplijn van technisch en economisch oogpunt is het compatibel is met het rationeel gebruik van hulpbronnen, en de ontwikkeling van een geïntegreerd openbaar vervoer systeem is de belangrijkste eis van ons land. De volgende suggesties worden bepaald in dit kader en in overeenstemming met de wetenschappelijke en technische toepassingsvereisten.

Het zou de plicht van de staat moeten zijn om de transportcapaciteit in overeenstemming te brengen met het beleid ten behoeve van de maatschappij en de nodige investeringen te doen. Privatisering van vervoersinfrastructuur en bedrijven moet worden stopgezet, publiek-private samenwerking (pps) -veilingen en de verplichte boekingsverplichting en treasury- en voertuigoverdrachtsgaranties moeten worden geannuleerd.

In overeenstemming met de relevante EU-wetgeving, verkeerswetgeving nr. 2918 en alle projecten met betrekking tot transport en besluitvormingsprocessen, moeten de opvattingen van professionele kamers, professionele organisaties en universiteiten worden genomen.

Het vervoersbeleid moet de eerste prioriteit zijn voor mensen die op een efficiënte manier middelen gebruiken voor investeringen en beheer en om de milieu-, stedelijke en historische structuren te beschermen.

Het ata-transportmasterplan metin moet lange- en kortetermijndoelen en -strategieën hebben en de plannen moeten worden geïmplementeerd.

Wegvervoer, luchtvervoer, zeevervoer, spoor- en intercityvervoer en stedelijk transportbeleid moeten zodanig worden gepland dat ze in het hele land met elkaar worden geïntegreerd en dat gecombineerd openbaar vervoer moet worden uitgebreid.

Verkeersveiligheid moet worden gewaarborgd door het aandeel van de snelwegen in het vervoer te verminderen en gewicht te geven aan andere soorten vervoer die het minste risico op ongevallen hebben. Volgens de spoorweg moeten wegbeleggingen van twee verdiepingen die bijna drie keer zoveel energie verbruiken als de waterweg worden gestopt of beoordeeld. Gezien de investeringskosten, het energieverbruik, de milieueffecten en de emissiewaarden, moet voorrang worden gegeven aan spoorwegen en zeewegen en moeten de capaciteit en efficiëntie van bestaande systemen worden verbeterd en moet het gebruik van olie bij volledig gebruik worden verminderd.

Bij railinvesteringen mag het goederenvervoer niet worden gedekt door hogesnelheidstreinen die alleen worden gebruikt voor personenvervoer. Conventionele lijnlengten van spoorwegmaatschappijen moeten worden verhoogd, lijnvernieuwing en elektrificatie moeten worden versneld en budget moet worden toegewezen voor onderhoud en reparatie van lijnen die van invloed zijn op de transportveiligheid.

Er moet een centrale elektronische database en een netwerk voor de hele vervoerssector worden opgezet, de infrastructuur en verwerking ervan moeten voldoen aan internationale normen.

Om de milieu- en luchtvervuiling veroorzaakt door voertuigen en voertuigen Europese emissienormen volgens moet worden vastgesteld regelgeving voor hun productie te verminderen, zou zij het gebruik van milieuvriendelijke alternatieve brandstoffen met lage percentages van gas in de uitlaatemissies aan te moedigen. Emissiebeheersing moet worden verzekerd door de MMO.

Vervorming van de wegdekken, economische schade, verhouding van zware voertuigen die leiden tot verkeersongevallen en veiligheid moeten maatregelen nemen om te verminderen, met voertuigen met een verbruik hoge brandstofprijzen oude voertuigen moet uit het gebruik worden verwijderd, moet beginnen uit het aantal personenauto's in dit werk aan de publieke sector. Als openbaar voertuig moet het volume van de 1400 cc-motor verboden worden om grote voertuigen te kopen en te huren en moeten voertuigen in het bestaande park worden vervangen.
Het directoraat Verkeersdiensten binnen het directoraat-generaal Veiligheid moet worden omgevormd tot het directoraat-generaal voor het wegverkeer en moet worden versterkt op het gebied van voertuigen, uitrusting en personeel en moet worden opgenomen in de reikwijdte van het ministerie voor het beheer van vervoerssystemen.

TMMOB en aanverwante professionele kamers moeten vertegenwoordigd zijn in de verkeersveiligheidsraad en provinciale verkeerscommissies.
In het geval van een dodelijk en gewond verkeersongeval, moeten de ongevalsrapporten gezamenlijk worden uitgevoerd door werktuigkundigen en artsen die zijn gecertificeerd door de MMO voor bouw / werktuigbouwkundig ingenieurs opgeleid in weg / verkeer.

In het geval dat ze experts zijn, moeten ze worden opgeleid en gecertificeerd door de relevante professionele kamer.
Rechterlijke beslissingen over mensen die opzettelijk en incorrect zijn toegepast in het openbaar, moeten worden toegepast.

In de rijcursussen moet de audit worden aangescherpt en de relevante regelgeving moet worden opgesteld door het advies van onze kamer in te winnen en de training- en toepassingstijden moeten worden verlengd. In deze cursussen moeten de controle en de tewerkstelling van onze Kamerleden worden uitgebreid.

Het technisch onderzoek van het voertuig moet door het publiek worden uitgevoerd in overeenstemming met de Europese normen.

Technische onderhoudsverantwoordelijkheden moeten verplicht worden gesteld in de onderhouds- en reparatieservicebedrijven en in de voertuiginspectie, de tewerkstelling van werktuigbouwkundig ingenieurs die zijn opgeleid en gecertificeerd door de kamer moeten worden verstrekt.

De bestaande voertuigfabricage, wijzigingen, installatieregels en normen moeten worden herzien volgens internationale normen en de inspectie moet door MMO worden uitgevoerd om te bepalen of de voertuigen en reserveonderdelen aan deze normen voldoen.

Voertuigproductie, wijziging en installatiediensten moeten worden uitgevoerd door de mechanische ingenieurs die zijn gecertificeerd door MMO, de projecten moeten worden geïnspecteerd door de kamer, het technisch onderzoek, goedkeurings- en kwalificatiedocumenten moeten door MMO worden verstrekt. Uitvoeringsvoorschriften en -normen moeten worden aangepast aan internationale normen, typegoedkeuring moet worden verleend door MMO.

De verkeersstroom naar de stadscentra moet worden afgeschrikt, stadsontwikkelingspraktijken en vervoersbeleid moeten op elkaar worden afgestemd en de bouw moet worden voorkomen in de wegen en stadsdoorgangen.

Openbare, stedelijke organisaties, professionele kamers en universiteiten moeten worden geraadpleegd en openbare privatisering moet worden afgeschaft.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.