İZAYCAN wordt 'Carbon Hero'5 ondersteund door İZAYDAŞ. Op de Istanbul Carbon Summit werd 26 bekroond als de Low Carbon Hero door de organisatie Sustainable Production and Consumption Association. Een van deze prijzen was het İZAYCAN-project, dat tienduizenden kinderen inspireerde in de strijd tegen duurzame levende culturen, milieuvervuiling en klimaatverandering.

5.ISTANBUL CARBON SUMMIT
De organisaties die voorbeeldig zijn in de strijd tegen klimaatverandering door gierig te zijn in de koolstofemissie, worden gehost door de Istanbul Technical University. Istanbul Carbon Summit werd door de Sustainable Production and Consumption Association (SÜT-D) uitgereikt als Low Carbon Hero.

CARBON HERO IZAYCAN
Het 69-project, dat erin slaagt het koolstofbeheer te beheren, werd toegekend door SÜT-D. İZAYDAŞ milieubewustzijn en maatschappelijk verantwoord projecten, één van de vaccins verhalenboekkarakters dat kinderen en milieuactivisten een ontmoeting met duizenden basisschool leerlingen elk jaar in het niveau van hun opleiding İZAYC, "Low Carbon Hero" werd gekozen. 26 Low Carbon Hero naar de prijzen, het ministerie van Milieu en Ruimtelijke Ordening Milieubeheer Deputy General Manager Adnan Tan, terwijl de drukste mascotte met İZAYC project kreeg de prijs voor IZAYDAS General Manager Mohammad Saddler.

İZAYDAŞ HEEFT DE STRAAT GEOPEND
De top, IZAYDAS General Manager Mohammad Saddler, lid van de mascotte met İZAYC IZAYDAS bestuurders. IZAYDAS, het ondersteunen van bedrijven in de top vindt ook plaats in de tussentijd tussen de sessies gegeven geschenk zakken met stands waar hij promotie documenten begon aan de deelnemers.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.