Altınordu Terminal Building stijgt naar 25-niveauOrdu Metropolitan Municipality heeft het% 25-niveau bereikt in de constructie van de intercitybusterminal in het district Altınordu. President Enver Yilmaz, het werk ging snel en zo snel mogelijk om een ​​modern terminalgebouw aan te bieden ten dienste van de burgers, zei hij.

Gold Metropolitan Municipality voor de provincie diende een beperkt gebied te wijten aan te ontmoeten in het centrum van de oude busstation ervaren de intensiteit van de bouw van een nieuw busstation wordt gezien als een belangrijke behoefte aan het uitvoeren van een koortsachtige werk. De productie van staalconstructies, die een groot deel van het werk in de terminalconstructie uitmaken, gaat door.

EEN MODERN TERMINAL GEBOUW ZAL AAN ALTINORDU VERSCHIJNEN

Informatie over de bouw van het terminalgebouw, zei de heer Yilmaz, bilgi We werken aan de bouw van de Altınordu Intercity-busterminal. We zijn nu op% 25-niveau. De productie van gewapend beton van het transformatorgebouw en de toegangshut is voltooid. Het leggen van de grond werd gedaan voor landschapsarchitectuur en compressie op de grond werd uitgevoerd. Staalproductie, die een groot deel van het werk vormt, gaat door. We zullen de werken in korte tijd afwerken en een modern terminalgebouw presenteren dat ons Altınordu-district waardig is ten dienste van onze burgers.

25 MILJOEN TL INVESTERING

25 miljoen nieuw busstation te vinden niet alleen inter-city bus terminal, zegt dat het zou worden het verzamelen van ruimte in de minibus districten dienen dagelijks vervoer van de stad nodig heeft president Enver Yilmaz, "Total 22 duizend mxnumxlik gebieden gebouwd lange wachttijden jaar voor onze stad samen met onze nieuwe terminal op we zullen een andere belangrijke dienst gerealiseerd hebben. 2 duizend 3 mxnumxlik Het project bestaat uit het terminalgebouw, 177 stukken platteland terminal parkeerplaats (provincie van), 2 bussen parkeerplaats (inter-stad), 18 minibussen parkeerplaats, 32 Total midi-parkeerplaats, 54 parkeergarage 16 auto's geopend parkeerhaven aantal 90, 60 28 Totaal Totaal's cafe en de winkel, "zei hij.

PRODUCTIE VAN UW EIGEN ENERGIE

President Yilmaz zei 22 duizend mxnumxlik geprojecteerd op de terminal gebied, "we leven project besteden, met zijn hoge standaard van zonnepanelen om elektriciteit systeem 2 KW-jaar prognose te produceren. In deze context zal het een milieuvriendelijk gebouw zijn dat zijn eigen elektriciteit zal produceren met een zonne-energiesysteem en een verwarmings- en koelsysteem met warmtepomp Bu zal leveren.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.