Ecologische brugprojecten voor wilde dieren gaan doorBosbouw en Water Affairs, Highways en buiten de Wild Animal Mortality Project (KARAYAP) bedekt snelwegen te blijven bruggen voor wilde dieren ecologie te bouwen. Kan afkomstig verkeersongevallen veroorzaakt door wilde dieren en omgaan met het project in de voorzijde van het pand verliezen.

De studies die moeten worden uitgevoerd in het kader van het Project over de Doden van Wilde Dieren (KARAYAP) zullen de punten bepalen waar natuurongevallen vaak voorkomen. Ecologische barrières (bovenste onderdoorgang) worden gevormd in gevoelige gebieden en 'ecologische bruggen en viaducten' worden gevormd. Bovendien zal het directoraat-Generaal van de snelwegen worden geïnformeerd en nieuwe wegen en spoorwegen worden aangelegd in het licht van deze gegevens om de aanleg van ecologische bruggen te waarborgen.

Bouwen aan een ecologische brug naar Soma

Het ecologische brugproject, dat eerder geïmplementeerd was op de snelweg Tarsus-Ankara en op de Northern Environmental Highway in Istanbul, voegt nu een nieuw toe. De bouw van de ecologische brug, die begon te worden gebouwd in het deel van de Izmir-İstanbul snelweg dat door het Soma-district loopt, blijft snel. Het is de bedoeling dat dit binnen dit jaar wordt voltooid en dat de habitatafdeling tijdens de aanleg van de snelweg wordt ervaren en dat veel andere wilde dieren zoals reeën, varkens, jakhalzen, konijnen en vossen gemakkelijk de snelweg kunnen oversteken.

Autosnelwegen Wildleven veroorzaakt splitsing van woonruimten

Het wegen- en spoorwegnet breidt zich snel uit om tegemoet te komen aan de behoeften die ontstaan ​​als gevolg van de economische en industriële ontwikkelingen in ons land. Deze ontwikkelingen hebben echter een negatief effect op de natuur. Met name de snelweg en de gescheiden wegen vanaf de transportlijnen leiden tot de opsplitsing van natuurhabitats en bossen. De resulterende delingen leiden tot de vorming van kleinere planten- en dierenpopulaties onafhankelijk van elkaar, en de soort wordt gevoeliger voor uitputting. Bovendien behandelen de wegen die door de leefgebieden van wilde dieren lopen verkeersongevallen en veroorzaken ze verlies van mensenlevens en eigendommen.

Projecten worden daarna voortgezet

Minister van Bosbouw en Waterzaken Dr. Veysel Eroğlu zei dat ze dachten aan het wilde leven tijdens de bouw van het transportnetwerk dat werd aangeboden om de mensen te dienen.

We zorgen voor de constructie van ecologische bruggen door rekening te houden met wilde dieren, vooral bij het maken van wegen. Dankzij het project willen we voorkomen dat wilde dieren overleven en mogelijke verkeersongevallen voorkomen. We zullen blijven zorgen voor onze dieren in het wild door dergelijke projecten voort te zetten als voorheen

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.