Minister Arslan: mak We Will wil op het kanaal in Istanbul dit jaar BakanTransport, Maritieme Zaken en Communicatie Minister Ahmet Arslan, Istanbul door de marine zei dat de wereld is een stad en zeggen dat ze op weg naar Istanboelkanaal Project met de stad verantwoordelijkheid om te beschermen ", een jaar 50 de keel blootgesteld aan gevaar geweken duizend schepen, moeten we dit gevaar te verhelpen. Er was behoefte aan een alternatieve waterweg om Istanbul te redden van gevaar, vooral om de last voor de keel te verminderen als gevolg van het vervoer van gevaarlijke goederen, om het historische weefsel te behouden, om aan de groeiende en groeiende vraag te voldoen.

Channel Istanbul Project, het nodige boren is gedaan, over een bepaalde fase bereikt, Arslan zei, ind Afhankelijk van de grootte van het schip kan passeren de simulatie studies worden voortgezet. In het kader van deze simulatiestudies zetten we onze navigatiestudies voort, afhankelijk van de golflengte van de schepen die zullen passeren. Als we hiermee klaar zijn, geven we je het laatste deel en de lengte van het schip dat wordt doorgegeven over Kanal Istanbul. Afhankelijk van de voltooiing van de onderzoeken willen we dit jaar een aanbesteding doen en we zijn van plan veel gemengde modellen samen te gebruiken. We willen deze plek moderner maken, inclusief stedelijke transformatie en vergroening in de regio langs de route, niet alleen het kanaal. We beschouwen het maken van kunstmatige eilanden thema materiaal zal komen uit elk van hun business kanalen en modellen zullen verschillend van elkaar zijn. "zei hij.

Dr. Arslan, de milieueffecten van de kanaaldetectie, wind- en golfklimaatstudies, geologische en geotechnische studies, rekening houdend met de aardbeving en tsunami, periodiek rekening houdend met de risicobeoordeling, zei: we werken met deskundige en deskundige organisaties. Omdat er zoveel criteria in overweging moeten worden genomen wanneer u het grootste project ter wereld maakt, hebben wij niet de luxe om te handelen naar het idee van 3-5. Dit jaar willen we het werk afmaken, het proces starten en de graaf raken. "Hij zei.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.