Dilovası op de West JunctionKocaeli Metropolitan Municipality, Dilovası district van het stadscentrum om te beginnen met het werk gedaan om de ingang te verlichten. Met de werken die moeten worden uitgevoerd op de West Junction, zullen extra armen en bruggen worden gecreëerd en zullen verbindingen met de D-100 snelweg rechtstreeks vanuit de wijk worden verschaft. Eerder, heeft de aanbesteding voor de regeling van de Metropolitan Municipality, het bedrijf bepaald om het werk te doen. Ibrahim Karaosmanoglu, hoofd van de Kocaeli Metropolitan Municipality, nam het woord van bedrijfsmanager 29 om de October Republic Day te voltooien.

Intensieve deelname aan de stichting
district Dilovasi van de baanbrekende ceremonie Kocaeli in de West Interchange bouwplaats Metropolitan burgemeester Abraham Karaosmanoğlu, secretaris-generaal van Ilhan Bayram, plaatsvervangend secretaris-generaal Mustafa Altay, de AK-partij Istanbul Provinciale vice-voorzitter Abdullah Eryarsoy, Dilovasi gouverneur Mustafa Asim Alkan, Dilovasi Burgemeester Ali Tolti is, Gebze uitgevoerd Burgemeester Adnan Köşker, Ak Parti Kocaeli Adjunct-candidaat Şemsettin Ceyhan, Ak Partij Dilovası Districtpresident Osman Akbulut, protocol en burgers aanwezig.

KARAOSMANOĞLU LI GEZONDE EN MEER GEMAKKELIJKE KAR
Beweren dat de verdienste van een goed werk was gedaan, zei president Karaosmanoğlu, yapıl Er was een probleem in de uitgangen. 10 jaar geleden zijn hier kruispunten gemaakt. Er is een lange afstand bij de ingang. We hebben al enkele jaren projectwerk voor deze plek gedaan. Het is geen eenvoudig project. Het land is hier smal, maar we zijn het eindelijk eens over een project. Hopelijk zullen, wanneer we dit project voltooien, zowel het in- als het verlaten van onze Dilova veiliger, gezonder en gemakkelijker worden.

DANKWOORD VAN TOLTAR NAAR KARAOSMANOĞLU
Tijdens de baanbrekende ceremonie zei Dilovası burgemeester Ali Toltar: ası. Met dit te realiseren project zullen onze mensen ontheven worden van hun toegang tot het district. Ik wil de president van Kocaeli Metropolitan Municipality İbrahim Karaosmanoğlu en zijn collega's bedanken voor hun grote inspanningen bij de realisatie van dit project.

NIEUWE JUNCTIONARMEN
Extra werkzaamheden zullen worden uitgevoerd op de West Junction in Dilovası om TEM- en D-100-verbindingen te bieden. Met het nieuwe werk zullen de in- en uitgangen worden verlicht. Nieuwe bruggen en kruisende armen zullen worden gebouwd met de studie.

INTRODUCTIE EN OUTPUTS
Met het project vanuit het westen van Gebze om naar Dilovası-voertuigen te gaan, zal een industriegebied zonder het districtcentrum worden betreden, worden verstrekt. De bestaande brug voor de ingang van Dilovasi zal worden herzien. Een daarvan zijn de 3-bruggen, waarvan er één een rivierbrug zal zijn. Tegelijkertijd kunnen de voertuigen die naar D-100 Istanbul willen vanuit het districtcentrum Dilovası direct deelnemen aan het project.

DIRECT VERVOER
In het kader van het project zal de in- en uitgang worden geregeld van de voertuigen die het Dilovası-districtscentrum op de D-100-snelweg zullen betreden. In de huidige situatie komt Dilovası het stadscentrum binnen met behulp van de middelen in de stad. Met de geplande kruispuntafspraken zal het stadscentrum van Dilovası directe toegang tot en uitgang tot de D-100-snelweg bieden zonder gebruik te maken van industriële interne wegen.

3 PC BRIDGE
3 viaduct boven Dildere met inbegrip van de omvang van het project te doen. 32 duizend kubieke meter van de opgraving in het project, 70 duizend kubieke meter te vullen, duizend kubieke meter stenen muren en 4 700 duizend kubieke meter beton werk te doen. duizend 300 ton ijzer in de studie, 4 duizend 800 meter stapel, 8 duizend 600 meter stenen zuil, 11 duizend 400 vierkante meter van de aarde op de muur, 14 duizend 500 ton asfalt, 2 duizend 100 meter drainage, 5 duizend 700 vierkante meter van de trottoirs en 2 duizend 500 meters auto railing zal worden gebruikt. zweet van de oplevering van het project is gepland om dienst te treden voltooid 285 dagen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.