Varsak Sarısu Between Express LineIn het kader van de activiteiten die zijn gericht op het vergroten van de tevredenheid van burgers over het openbaar vervoer, heeft de Antalya Metropolitan Municipality de VS18 Express-lijn tussen Varsak en Sarısu geleverd.

In de 40-minuut van Varsak, de eerste transportlijn naar het Sarısu-promenadegebied, droegen het vrouwenstrand en de kabelbaan op de eerste dag de 3 duizend passagiers.

Antalya Metropolitan Municipality, tot tevredenheid van de burgers in het openbaar vervoer te verhogen binnen de stad hand in hand met het transport trades oplossingen blijven produceren. Om snel aan de behoeften van de openbare verhuizing mijn stad aan de burgers veilig, radicale oplossingen worden geïmplementeerd reageren met het oog op een comfortabele en ononderbroken service te bieden. Vanaf april 1 116 nieuw instrument opgenomen in het openbaar vervoer systeem dat Antalya Metropolitan Municipality Transportation Planning en het ministerie Systems Rail, de bussen blijven de routes en lijnen te vernieuwen.

Van Varsak naar Tünektepe en gemakkelijke toegang tot het strand

Gemeente reageren op de eisen van de burgers, 12 in deze context is de lancering van een nieuwe lijn in april volgende keer stap voor stap. Eerste aangeboden ML30 Express Sarisu-xnumx.yıl vierkante lijn met de zee verenigt in 24 de mesa minuten GM22 Güzeloba-Rumi-Masadağ lijn tijd begon Metropolitan Municipality nu VS100 Express Varsak transfers dit Sarisu line diensten.

De eerste dag droeg 3 duizend mensen

VS18 Express-lijn; Varsak Transfer - Yesilirmak Street - Kizilirmak Street - 100. Het ligt tussen Yil Bulvarı - Atatürk Boulevard en Sarısu. Een burger die vanuit Varsak in de bus stapt, kan in 40 minuten naar het Sarısu-promenade, Tünektepe-kabelbaan of het vrouwenstrand. 15 toonde grote interesse, zelfs tijdens de eerste expeditie op april. De eerste regel van de VS18 Express heeft aan een aanzienlijke vraag voldaan door op de eerste dag toegang te bieden tot de volledige 3 duizend mensen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.