IMM's Driverless en elektrisch voertuig geïntroduceerdIstanbul Metropolitan Municipality, die de "World Cities Congress Istanbul 2018" de (World Smart Cities Congress 2018) İETT bevorderen van de driverless elektrische autonoom voertuig ontwikkeld Istanbul Metropolitan Municipality burgemeester Mevlüt gehost gemaakt tam. Programma van Wetenschap, Industrie en Technologie minister Faruk beknopt, de voormalige Spaanse premier Jose Luis Rodriguez Zapatero, Istanbul Governor Vasip Sahin ook bijgewoond.

In het Euraziatische Art and Performing Centre in Yenikapı, werd het zelfrijdende, autonome voertuig ontwikkeld door İETT geïntroduceerd met de visie van IMM's 2023. Protocolleden knippen het lint van de auto samen.

Het verstrekken van informatie over het geproduceerde voertuig, president Uysal, IETT in het verleden verleden een van de voertuigen die worden gebruikt in de nostalgische tram Beyoglu omgezet in een elektrisch voertuig, zei hij. President Uysal zei: "Als we de elektrische voertuigen zeggen", mogen alleen personenauto's niet in ons opkomen. Het openbaar vervoer moet ook een belangrijke plaats innemen op het gebied van elektrische voertuigen. Openbaar vervoer is een onmisbaar hulpmiddel in elke stad. Hoewel de metro in dit opzicht misschien een oplossing is, maar het in elk geval een openbaar vervoervoertuig in de steden zal zijn, is de algemene directie van IETT een belangrijke stap voor de transformatie van voertuigen voor openbaar vervoer in elektriciteit. Ons doel is om samen te werken met de universiteit, de privésector en het publiek, en in de komende periode, in een korte periode, zullen we een Istanbul hebben waarin sommige delen van onze IETT elektriciteit hebben en ook onze auto's zonder bestuurder. Als een eenheid werkt elke eenheid serieus aan nieuwe oplossingen binnen haar structuur

Uysal, in een korte tijd samen aan het team werken dat ze de intrekking van een dergelijk voertuig willen verklaren, wil een elektrisch en autonoom autonoom voertuig gunstig zijn voor Istanbul.

Na de toespraken namen de leden van het protocol een rit en namen een rondleiding in de open ruimte.

Het autonome voertuig, dat het kenmerk heeft dat het een elektrische rolstoel met een minibus is en zonder bestuurder, zal op de eerste plaats dienst doen op de luchthaven en in verkeerszones.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.