Gaziantep's Railsysteem GAZİRAY Foundation opgerichtMinister Ahmet Arslan, minister van Vervoer, Maritieme Zaken en Communicatie: "Als u gemeenten gaat bezoeken zoals President Metropolitan Municipality Fatma Sahin," zei hij. Arslan, die samen met de minister van Justitie Abdülhamit Gül naar Gaziantep kwam om een ​​reeks onderzoeken en onderzoeken bij te wonen, woonde de baanbrekende ceremonie bij van GAZİRAY, georganiseerd door de Gaziantep Metropolitan Municipality.

Tijdens de baanbrekende ceremonie op het Stationsplein zei Arslan: aks Als je een dergelijk project wilt, werk je eerst en bereid je het masterplan voor. "Je doet zoveel, ik zal dit project doen", zal hij ons projecteren. We zullen het project samen doen. Dienst aan deze natie en mensen zullen niet in staat zijn om een ​​project te produceren. Burgemeester van Gaziantep en zijn team zouden hetzelfde doen. Felicitaties aan onze president en zijn team. Terwijl we deze GAZİRAY maken, betalen we 580 miljoen TL als een bediening. Onze Metropolitan Municipality verwelkomt 520 miljoen TL. Dit is wat zaken samen doen, dit is de samenwerking

Arslan verklaarde dat er behoefte is aan meer manieren voor Gaziantep om gemakkelijke toegang te hebben tot industriële, commerciële en productiegebieden, en dat dit werd gedaan door de burgemeester van Fatma Şahin. Arslan Sahin, waarin staat dat het ministerie gaf ook steun zichzelf, "Metropolitan burgemeester van onze stad, zien we dat zijn weg naar binnen evenals het maken van het gemakkelijk gaziray maakt ook het leven van Gaziantep. Ongeveer 100 km van GAZİRAY, die zal worden vervoerd door 5 bin Gaziantep, moet ondergronds gaan. We dachten dat het noodzakelijk was voor de integriteit van de stad

1 miljard 100 miljoen TL GAZİRAY project in samenwerking met de Metropolitan gemeente Gaziantep Minister Arslan, 25 zei dat de lijn de lijn zal maken als 4 lijn. De 2-lijn zei dat de metrostandaard 2-lijn ook zal dalen naar 30 minuten reistijd, wat aangeeft dat er snelle, vracht- en passagierstreinen zijn. Arslan verklaarde dat het hun doel is om het oostelijke deel in 2019 te openen en de 100 duizend passagiers dagelijks te vervoeren, en zei dat als het hele project is voltooid, 358 tot duizend mensen per dag zal worden bediend.

15 XYUMX MILJOEN INVESTERINGEN IN JAAR

Ministerie van Gaziantep als 15 jaar 5 miljard aan investeringen die overdrachten over Armstrong, 116 km snelweg verdeeld toen zij het op zich namen in Gaziantep zei km verder zetten 269 385 km. Gaziantep Armstrong bleef uiten hun 12 groot project, merkte op dat de kosten voor deze projecten is 795 £ miljoen.

Benadrukt dat de omliggende steden Gaziantep gemaakt tussen de wegen en steden Minister Ahmet Arslan, Gaziantep-Nizip Birecik weg 50 km van verdeelde snelweg die gedaan was en zei dat ze bekeken de bouwplaats. Arslan meldde dat de geldwaarde van de Nizip-Birecik-weg in Gaziantep 220 miljoen TL bedraagt. 31 kilometer van vierbaansweg Nizip-Karkarnis ze doen heet asfalt en de kosten van 56 miljoen, İslahiye-Hasse-Kirikhan tussen de 31 km van vierbaansweg zei dat ze asfalt doen.

De projectkosten van de weg naar Gaziantep-Oğuzeli-Karkamış zijn 46 miljoen TL, Arslan, 12 km verdeeld asfaltweg gemaakt van heet asfalt, zei hij.

De projectkosten van de weg in de richting van Gaziantep-Narli-Kahramanmaras 117 miljoen TL doet denken aan Arslan, 17 km aan wegen maakte warm asfalt, zei hij. 80km'lik Nurdagi-Osmaniye weg, wat aangeeft dat de geasfalteerde Arslan, het project kost 30 milon TL zei. Op weg naar Nurdağı-Musabeyli-Kilis bedekt de 46-weg het oppervlak en bedragen de projectkosten 74 miljoen TL. Hij zei dat de 8-km tussen Nurdağı en Kahramanmaras aan het eind van dit jaar zal worden geplaveid.

Minister van Justitie Abdülhamit Gül zei dat Gaziantep een stad is die zich voortdurend ontwikkelt en ontwikkelt. maakt een belangrijke bijdrage aan de groei en ontwikkeling van Turkije Gul heeft bedankt Gaziantep, herinnert hij zich een droom project met GAZİRAY dan gerealiseerd.

met vermelding van de laatste voldoen aan hun belofte in de verkiezingen dat ze leven in geluk en gaziray ze uit te voeren met de steun van de overheid, Gul georganiseerd voor de werknemers in het industriële gebied en dat is zeer belangrijk in dit project, zei de attkı basis van vandaag.

gaziray zowel intercity vervoer, zoals de minister Gul eraan herinnerd dat levering van high-speed treinverbinding project 25 16 km van de zender zal naar meer dan duizend passagiers 350 het einde, zei hij. In deze context zullen de productie, de industrie en het beroepsleven verder toenemen, Rose, aan de andere kant, zal de verkeersdichtheid verminderen, zei hij.

1 100 duizend miljard budget, benadrukt dat er een gemeenschappelijk project en een aantal kleine projecten GAZİRAY Gul, zei dat geld te lenen uit het buitenland in het verleden om dit geld te vinden. Gul van Turkije, maar zegt nu dat dit geld wordt verstrekt uit eigen middelen. Gul, een stabiel beheer komt hieruit voort, zei hij.

GAZİRAY PROJECT ZAL HET CONCURRENTIEVERMOGEN VAN DE STAD RISICEREN

Gaziantep Metropolitan Municipality Burgemeester Fatma Sahin, 2001 in het jaar dat ze vertrokken met het motto om de natie te dienen en het punt dat vandaag is bereikt, is erg goed, zei hij. Het combineren van de harten van de wegen, het openen van de luchtvaartmaatschappij voor burgers om Sahin belangrijke diensten te verlenen, wees op het belang van GAZİRAY voor Gaziantep.

Sahin bedankte minister Arslan voor zijn steun aan GAZİRAY namens de bevolking van 2 miljoen en verklaarde dat het project positieve steun van het ministerie had gekregen.

24 juni, Turkije xnumx'cü met deze diensten worden verricht, Gaziantep zelfs Turkije Sahin verklaard dat zij streven ernaar om xnumx'ci deze diensten om de stabiliteit, het omzetten van het vertrouwen om verder te gaan met zeker stappen in de richting van 's werelds grootste economie alle obstakels te overwinnen, zei hij. Gaziantep eraan herinnerd dat Turkije Sahin verdubbeld groeien, ondanks de oorlog in naast hen, 3 zei dat de fabriek geopend. Şahin zei dat ze de kwaliteit van het leven van burgers met deze treinrails zullen aanraken, en dat deze lijn, die zal worden georganiseerd tussen de georganiseerde industrie en de kleine industrie, het concurrentievermogen van de stad zal vergroten. Gaziantep Metropolitan Municipality Burgemeester Fatma Sahin verklaarde dat de ontwikkelings- en groeikracht van de stad met deze visieprojecten zal toenemen.

Na de toespraken werd de basis van GAZİRAY gelegd met de gebeden van de protocolleden.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.