Railroad en Trabzon UniversityTrabzon in zijn oordeel over de kwestie, eraan te herinneren dat hij wilde zoveel jaren rail Gümrükçüoğlu, "Vervoer Ministerie van Spoorwegen heeft gemeld de Algemene Directie van Erzincan-Trabzon Railway studies en demonstratieprojecten zou op 14 mei 2018 van de inschrijving worden gehouden. Voor onze stad en regio die jarenlang van spoorweg hebben gedroomd, is dit een heel goed nieuws. Debatten zoals de vraag of de spoorweg zou worden gebouwd en op welke route deze zou passeren, bleven achter. Na de aanbesteding die in mei zal worden gehouden, start 14 met de bouwwerkzaamheden. Deze gigantische investering in onze stad, onze regio en onze natie zal veelbelovend zijn

Trabzon tweede staatsuniversiteiten Gümrükçüoğlu denken de beslissing om de "Raad voor Hoger Onderwijs (YOK) Law en andere bepalingen van het wetsontwerp tot wijziging van het decreet van de minister-president te stellen die hebben Mr. Binali aan het Parlement te komen met een handtekening van de bliksem en goedgekeurd. Er werd besloten om de Trabzon University op te richten. De Zwarte Zee is een van de grootste science sleuf in ons land Technische Universiteit (KTU) en particuliere universiteiten met de Eurasia University of die ook zal worden opgericht als onze stad Trabzon University, zal onderwijs stad toe te voegen aan de kracht van onze Trabzon'umuza, "zei hij.

Trabzon premier Recep Tayyip Erdogan's leiderschap in 2002 jaar Gümrükçüoğlu opgemerkt dat die naam waardig geworden met de enorme investeringen die sinds de "van het nieuwe stadion, onze Trabzonspor'umuz reuze Legal Boulevard, de spoorlijn van de tweede staatsuniversiteit, het aanbieden van onze stad enorme investeringen om te investeren in het eiland, Meneer de President, de heer Recep Tayyip de heer Erdogan, premier Binali Yildirim, vooral voor onze stad minister Suleyman Soylu, onze ministers, onze parlementsleden bied ik mijn dank namens de inwoners van Trabzon, "zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.