Sefaköy-Başakşehir Havaray-systeem geannuleerd, in plaats van met de metro te komen

Burgemeester van de Metropolitaanse gemeente Istanbul Mevlüt Uysal werkt in Küçükçekmece. President Uysal zei ook dat het eerder geplande Sefaköy - Basaksehir Havaray-systeem was geannuleerd, en in plaats van het metro- en lightrailsysteem zal worden geïmplementeerd.


Uysal, Havaray om door een smal gebied te gaan om onteigend te worden, zal voorbij de gebouwen voor de beeldvervuiling kunnen hebben geleid tot klachten. Aangezien de districtsgemeente en de Metropolitan Municipality, rekening houdend met deze ziekten van onze burgers, we niet langer de kosten annuleren, hoewel de kosten iets zijn gestegen. We implementeren in plaats daarvan het metro- en lightrail-systeem. Hij zal het project herzien en de aanbesteding binnenkort opnieuw doen, '' zei hij.

President Uysal zei, yol Het metro- en lightrail-systeem moet als een metro door de metro gaan. Er was een zware last van onteigening ten behoeve van de grootstedelijke en een verontrustende structuur namens onze burgers.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen