İBB President Mevlüt Uysal kondigt het herroeping van het Havaray-project aan

Burgemeester van de Istanbul Metropolitan Gemeente Mevlüt Uysal, die de bouw van zes eenheden zal gebruiken als een constructie in Küçükçekmece, 15 duizend vierkante meter, de bouw van het park werd onderzocht door de persleden gaf informatie. President Uysal zei ook dat het eerder geplande Sefaköy - Basaksehir Havaray-systeem was geannuleerd, en in plaats van het metro- en lightrailsysteem zal worden geïmplementeerd.

Ground parkeerplaats en plein Regulatory Project door het controleren van ontvangen informatie van de overheid uitgevoerd verkennen van de wijk tot op de dag van de dag kwam het naar het kantoor, gemeentelijke projecten, informatie over de omgeving van Istanbul Metropolitan Municipality Burgemeester Mevlüt Uysal vandaag Küçükçekmece Gemeente volgende.

Küçükçekmece Burgemeester Basic Zwarte Zee, Istanbul Metropolitan Municipality Vergadering xnumx.başkanvekil zei Gümüşdağ hemelse klaar te temmen de president vond dat het programma van nabij zal volgen het werk regelmatig een bezoek aan de wijk gemeenten.

Ground parkeerplaats en plein Regulatory Project temmen de president in verklaringen aan verslaggevers na een bezoek aan de bouwplaats, "de voormalige Kucukcekmece van waar het stadhuis is gevestigd, dat wil zeggen, Esenyurt van Sefakoy Fatih duurt tot Algemene Stadium of 15 kilometers havaray systeem project yapılnış de aanbesteding. Havaray mensen na te verleidelijk om te worden ontworpen en teder, met name de winkeliers en burgers Sefakoy had in een zeer ernstige aandoening geweest. Havaray, onteigening zou worden gedwongen door een smalle ruimte te geven, hebben we klachten ontvangen vorm kan leiden tot visuele vervuiling zal het doorgeven aan de voorkant van het gebouw. Als gemeentelijke en provinciale Metropolitan Municipality, burgers, rekening houdend met deze aandoeningen, zelfs hoewel we niet meer annuleren Havara kosten licht gestegen. In plaats daarvan besteden we metro en light rail-systeem tot leven. Hij zal ervoor zorgen dat het project wordt zo spoedig mogelijk of zij opnieuw tender uit hier herzien, "zei hij.

Kucukcekmece Beşyol regio, met name in de metro dat ze zullen gebruiken de president benadrukte Uysal: "Er is zowel een ernstige belasting voor rekening van de Metropolitan onteigening een structuur had hen beiden te verstoren ten behoeve van onze burgers", zei hij.

President Uysal benadrukte onderweg op sommige plaatsen om het project sneller af te ronden en op sommige plaatsen onder de weg, bit Er zijn voorbeelden. Zoals in Aksaray-Esenler en Vezneciler-Sultançiftliği. Ik hoop dat we het met een nieuwe planning zullen doen, zoals hij zei.

Eminönü - gebouwd door het Ministerie van Transport en MaritiemHalkalı "Wanneer deze lijn begint te werken, moet IETT die assen steeds opnieuw opnieuw plannen. Ze zullen hun werk snel doen, tenzij hij zei.

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen