Minister Arslan: Yatırım We investeerden 15 miljard pond in het jaar 352 Transportation Sector Bakan

UVRM Minister Arslan: "Turkije is niet een onderaannemer in grote projecten in de wereld, geldt als de aannemer, ons land worden opgehaald voorbeeld worden bekeken met afgunst."


Arslan: çe Als we de dromen van onze mensen realiseren, willen ze meer omdat we geloven dat we die dromen hebben gerealiseerd. De rechten. "

Armstrong: "elk deel van Turkije modern, comfortabel met zulke snelle Demirag we, ons land, onze mensen overal in de stad, bij een maximale transmissiesnelheid die overal kan gaan in ons land"

Minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie Ahmet Arslan nam deel als gast in het ende High Profile programma, dat werd opgenomen op hogesnelheidstrein en uitgezonden op augustus 20, en maakte belangrijke uitspraken over de projecten van het ministerie.

"We hebben 15 miljard Turkse lire geïnvesteerd in onze sector in 352 jaar."

Minister Arslan zei: yıldır We hebben veel gedaan in termen van transporters voor 15-jaren. Als u denkt dat ons land een brug is tussen de continenten Azië en Europa, hebben we veel werk verzet om dit recht te geven. We doen veel werk. We hebben veel werk moet worden gedaan via Turkije naar wereld transport. Als we alleen kijken naar onze passagiers, hebben we een lange weg afgelegd, niet alleen in termen van reiscomfort van onze plattelandsbewoners, maar ook in het goederenvervoer en de reflectie op industrie, industrie en economie. Deze afstanden tijdens het rijden Turkije verkort een einde aan de reistijd op het gebied van transport en communicatie ulaştırabilirk van de ene kant, de toegang maakt het makkelijker, het verzamelen van de inspanningen die tot nu toe volledig 352 miljard Turkse Lira in deze sector, toen de oud geld, 352 biljoen geld bestemd om te worden besteed, als we terug gaan naar een paar miljoen van geld aan het IMF deur Als je denkt aan periodes van regeringsreizen, is 352 miljard pond erg veel geld. We hebben dit geld uitgegeven ten behoeve van onze mensen om te bereiken, en we zullen meer uitgeven. "

Iz We zullen de Istanbul Tunnel met drie verdiepingen realiseren, die de combinatie van Marmaray en de Euraziatunnel kan worden genoemd. "

Beweren dat onze mensen zien waar we vandaan komen tijdens het gebruik van alle vormen van transport, trein, zee, luchtvaartmaatschappijen, snelwegen en communicatie, Arslan zei, var Er is nog veel meer te doen. Omdat we in het verleden de wereld hebben gevolgd en vandaag zijn we een land geworden dat samen met de wereld nieuwe technologieën ontwikkelt en deze gebruikt in transportmodi. Daarom hebben onze mensen hogere verwachtingen. De reden hiervoor is de jaarlijkse 100-150-droom van Marmaray, Eurasia Project, Osman Gazi Bridge, Yavuz Sultan Selim Bridge, we hebben veel van dergelijke projecten gerealiseerd. Nog maar een paar dagen geleden waren we met onze president in de Ovit Tunnel. 14-kilometers, 14 bouwt een tunnel van duizend meter. Met deze tunnel verbinden we de Zwarte Zee met Centraal-Anatolië en van daaruit naar het zuiden zonder onderbreking. Onze Zwarte Zee-mensen zeggen dat dit project jaarlijkse 100 - 150-dromen is. Als we deze dromen realiseren, willen ze meer omdat we geloven dat we die dromen hebben gerealiseerd. De rechten. Wat is meer? de high-speed rail-netwerk te verspreiden naar alle delen van Turkije. Het is de realisatie van de Istanbul Tunnel met drie verdiepingen die kan worden genoemd als de combinatie van Marmaray en de Euraziatunnel in Istanbul. Istanbul is de enige stad ter wereld die langs de zee loopt. Bosphorus is echt een parel. Om deze parel te beschermen, vooral om de gevaren van olietransport te voorkomen, zullen we het nieuwe project Channel Istanbul Project maken, dat de Zwarte Zee met Marmara verbindt. Turkije heeft aangetoond dat de hele wereld met de grootste project ooit gedaan dat grote projecten gemaakt, kan er geen project niet uit te voeren. Onze mensen geloven en vertrouwen ons. Door Channel Istanbul te doen, zullen we zeggen dat als ons land het nodig heeft, de moeilijkheidsgraad er niet toe doet, we zullen het realiseren. "

"Comfortabel, aangenaam, mooi ritje met de trein. "

Arslan beantwoordde de vragen van de passagiers over de nieuwe spoorlijnen en zei: "De treinreis is een zeer aangename reis, een zeer mooie reis, een zeer comfortabele reis in het openbaar vervoer en de voordelen die het biedt om van deur tot deur te gaan. Maar wat nog belangrijker is: als u de treinnetwerken in het hele land verbindt, maakt u de toegang eenvoudiger, het verdient meer de voorkeur. "

Vandaag Ankara-Eskisehir-Istanbul, Ankara-Konya, Konya en Eskisehir-Istanbul het aantal vervoerde passagiers in high-speed rail lijn die 30 miljoen, van yht onze mensen leven hun gemak overschrijdt, zei hij dat Turkije wil elke plaats van verspreiding.

"Elke plaats van het moderne Turkije, bijv we met comfortabele snelheid spoorwegnet. Onze mensen over het hele land zullen dit comfort hebben. "

Arslan, "een beroep op de 33 procent van de bevolking van het land, het aansluiten van onze zes provincies samen met Kocaeli Bilecik ontwikkeling van deze netwerken en moeten worden uitgebreid in de high-speed trainen onze mensen rond onze Turkije zouden kunnen profiteren van deze comfort. Voor hem gaat de bouw van de hogesnelheidstrein Ankara-Sivas gewoon door. Hopelijk wordt het einde van 2018 aan het begin van 2019 in gebruik genomen. We nemen het web een beetje verder naar het oosten. Polatlı-Afyonkarahisar-İzmir tussen Ankara en Izmir. Op alle routes wordt verder gewerkt. Ons doel is om bij 2019 te eindigen. We zetten ons projectwerk voort om Bursa via Istanbul en Ankara met Bilecik te verbinden. Dit zijn lopende projecten ... We hebben ook het werk om de lijn uit te breiden naar Karaman. Het project is afgelopen. Elektriciteit, signaalwerk. Binnenkort is het voorbij. We zullen doorgaan met onze inspanningen om Karaman uit te breiden van Adana, Mersin naar Şanlıurfa en Gaziantep. We hebben ook projecten die Sivas uitbreiden naar Kars en Erzincan zal uitbreiden naar Trabzon, Ankara, Kırıkkale en Çorum naar Samsun. Van Şefaatli naar Kayseri in zuidelijke richting; Erzincan tot Mus; Van Sivas naar Elazığ, Malatya, Mardin en Diyarbakır; elke kant van het breien Turkije met moderne comfortabele snelheid spoorwegnet, door de overdracht van een maximum van een stad waar dan ook in ons land, onze mensen gingen Alles toestaan ​​over ons land. Daarnaast zal het project dit jaar worden aanbesteed HalkalıIs -Kapıkule. Met andere woorden, we zullen de lijn bouwen die het hogesnelheidstreinsysteem van ons land met Europa verbindt. Op deze manier zullen we het hele land bestrijken met hogesnelheidstreinnetwerken. "

Yük Met BTK wordt het vrachtvervoer verdubbeld. "

Opmerkend dat het Baku-Tbilisi Kars Railway Project zal worden verdubbeld wanneer het vrachtvervoer wordt voltooid, zei Arslan dat Marmaray niet alleen een project is voor Istanbul, maar dat Azië en Europa met elkaar verbonden zijn onder de zee.Halkalı Benadrukkend dat een trein die vanuit Londen vertrekt zonder onderbreking naar China kan gaan, en Kars, de ontbrekende schakel, zal de Iron Silk Road ononderbroken door Anatolië met BTK maken. Şunlar Met de ontwikkeling van de netwerken reist de reis naar naburige regio's; Het is erg belangrijk voor de ontwikkeling van cultuur en menselijke relaties. Maar er is een zeer zware last in de wereld en er is een zeer ernstige economische inbreng en inkomen. Cargo van de "Centrale Corridor", die hij omschreven als een continue beweging van Londen naar China via Turkije, laat alleen een zeer ernstig komen naar ons land de overgang van de treinen. Daar zijn we niet tevreden mee. Op deze route bouwen we veel logistieke centra. We zullen deze plaatsen ook koppelen aan havens. Deze lasten kunnen het Midden-Oosten, de Zwarte Zee en Afrika van hieruit bereiken. In ons land zal er een serieuze markt zijn voor de ladingen per spoor en de lading. We vervoeren momenteel 26.5 miljoen ton vracht. We zullen dit verdubbelen met BTK. Daarom is dit project erg belangrijk. "

Turkije's verleden is een land na andere landen, nu de recente gelijktijdig gebruik produceren van technologie met de wereld, terwijl de contracten van tevoren buitenlandse projecten, nu dat werkgevers in de wereld die in vele delen van grote infrastructurele projecten uitgevoerd voor ons land wisselkoerswinsten en het voorbeeld van Turkije en afgunst met de gezegd.

Sesli Audio book reading system wordt ingezet voor blinden en slechtzienden. "

Arslan, hogesnelheidstreinen zijn tevreden met de passagiers, YHTs entertainment-systeem, draadloos internet service is beschikbaar, en ook veel mogelijkheden en gemak voor mensen met een handicap wordt aangeboden, het is mogelijk om foodservice aan te bieden in de treinen, zei de studie van het audioboek leessysteem voor visueel beperkte burgers.

"De omgeving is niet alleen het werk van milieuactivisten, maar het werk van ons allemaal."

Binnenlandse en nationale wagons, hogesnelheidstreinen blijven werken aan de Arslan zei, ze geven ook om het milieu in de projecten, als gevolg van het faciliteren van transport 10.5 miljard pond per jaar, 6 miljard centen, 1 miljoen 600 duizend ton brandstofbesparing per jaar, 3 miljoen 260 zei dat de uitstoot van duizend ton uitstoot is verminderd, waardoor de impact op het milieu is verminderd en er een beter milieu is voor de toekomst.

De gasten toonden grote genegenheid aan UDH-minister Ahmet Arslan, die met hogesnelheidstrein helemaal naar Xinjiang reisde voor de programma-opnamen en zijn tevredenheid uitte over transport- en communicatie-investeringen.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen