TULOMSAS 30 zal gecontracteerde personeelswerving uitvoeren

TÜLOMSAŞ zal 30 gecontracteerd personeel rekruteren: Er werd vernomen dat 30 gecontracteerd personeel zal worden gerekruteerd om te worden ingezet in het National Train Project in de aankondiging die is gepubliceerd op de officiële site van het algemene directoraat van TÜLOMSAŞ.


Turkije Locomotief en Motor Industry Inc. Het directoraat-generaal zal gecontracteerd personeel aanwerven. Volgens de aankondiging die is gepubliceerd door het presidentieel personeelspersoneel, zullen 399 ambtenaren worden aangeworven onder contractstatus onder voorbehoud van decreet 30. In dit kader zullen 20 werktuigbouwkundigen en 10 elektrotechnische en elektronische ingenieurs worden ingezet. Toepassingsvoorwaarden en details zijn in ons nieuws.

Voor de rekrutering van TÜLOMSAŞ 20 werktuigbouwkundigen moeten kandidaten werktuigbouwkunde worden van instellingen voor hoger onderwijs en afgestudeerd zijn aan de afdelingen elektrische en elektronische engineering van universiteiten. Daarnaast is het noodzakelijk te voldoen aan de voorwaarden genoemd in artikel 10 van decreet nr. 399.

De KPSS- en YDS-vereiste is een van de voorwaarden waarnaar kandidaten streven. De kandidaten moeten dan ook minimaal 2016 punten hebben in 3 KPSS P70 scoretype. Kandidaten moeten de afgelopen 5 jaar ook minimaal C-niveau van YDS scoren.

Na de sollicitaties worden de kandidaten gerangschikt volgens hun score in het scoretype 2016 KPSS P3. Tot aan de 20-verdieping van het aantal te plaatsen posities, wordt de kandidaat opgeroepen voor het schriftelijke examen. De 100 70-score wordt beoordeeld over de volledige score en de kandidaten die scoren op de XNUMX-score worden onderworpen aan een mondeling examen.

Kandidaten die zullen solliciteren voor TÜLOMSAŞ-werving moeten solliciteren tussen 10 juli 2017 en 23 juli 2017. Aanvragen worden elektronisch gedaan tot 23:59 uur op de deadline. http://basvuru.tulomsas.com.tr Dit wordt gedaan door het TR-identificatienummer in te voeren in het examenaanvraagsysteem op. Persoonlijke aanvragen en aanvragen per post of vracht worden niet in behandeling genomen. KLIK voor aankondiging van werving door TÜLOMSAŞ.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties