Logistics Center Meeting bij Trakya Development Agency

Bijeenkomst logistiek centrum in Ontwikkelingsagentschap Trakya: Tijdens de bijeenkomst in Ontwikkelingsagentschap Trakya werden kwesties besproken met betrekking tot de ontwikkeling van het logistieke centrum en de geplande spoorlijnen die in Tekirdağ zouden worden aangelegd.


Tijdens de bijeenkomst in Trakya Development Agency werden kwesties besproken met betrekking tot de ontwikkeling van het logistieke centrum en de geplande spoorlijnen die in Tekirdağ zouden worden aangelegd.

Burgemeester Kadir Albayrak, burgemeester van Süleymanpaşa Ekrem Eşkinat, secretaris-generaal van Trakya Development Agency Mahmut Şahin, hoofd van de politie van Tekirdağ Metropolitan Municipality Erdin Eral en hoofd van de afdeling Real Estate and onteigening Yüksel Özdal woonden de bijeenkomst bij die werd gehouden bij Trakya Development Agency.

Tijdens de vergadering werden kwesties besproken die verband hielden met de ontwikkeling van spoorlijnen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties