Haydarpaşa Station Boek verkooprecord van dagen

Verkooprecord op Haydarpaşa Station Boekdagen:Kadıköy Gemeente 9. Kadıköy Boekdagen zijn afgelopen. 325 duizend mensen bezochten de Boekdagen. Er werden 2 miljoen boeken verkocht. Er werden 114 interviews en workshops gehouden, bijna duizend auteurs tekenden hun boeken.


Kadıköy De Boekendagen, die op 3 juni op het station van de gemeente Haydarpaşa begonnen, zijn afgelopen. Eindigde op 11 juni Kadıköy 325 duizend mensen bezochten de Boekdagen. De boekenreis die plaatsvond in Haydarpaşa Station met 2 miljoen boekenverkopen is beëindigd.

Füruzan, een van de prominente figuren uit de hedendaagse Turkse literatuur, was de eregast van de boekendagen van dit jaar. 114 interviews en workshops en films werden vertoond tijdens de Book Days, waar de Publishing Honour Award werd uitgereikt aan Turhan Günay, de boekbijlage-editor van de Cumhuriyet-krant, en de Suat Yalaz-prijs voor de stripboekprijs.

waaronder het Boek Days Irfan molenaar, Murathan Munger, Ahmet Ümit, Haydar Ergülen, Enis Batur, Yekta Kopan, Ercan Kesal, Hosni lokaal, Abraham Kaboglu, Fatih Orange, Ihsan Eliaçık, Ioanna Kuçuradi Sevin Okyay, Özgür Mumcu Ataol Behramoğlu, Veel schrijvers, dichters, journalisten, acteurs, wetenschappers en filosofen, zoals Mert Fırat, Mine Kırıkkanat, Hasan Ali Toptaş, Türkan Şoray, Nihat Sırdar en Sunay Akın ontmoetten Istanbulieten. Ze tekende haar boeken, interviewde haar.

Tijdens de Boekdagen, die ook filmvertoningen en interviews van het Short Film Collective organiseerden, werden veel workshops gehouden, met name voor kinderen die een nuttige en plezierige tijd doorbrengen. Kinderen brachten vrolijke uren door in de workshops filosofie, origami, spotprent, creatief schrijven, detective, verhalen schrijven, staand tekenen en sprookjestherapie.

geheel Kadıköy 10 vierkante meter perrons en alle treinen voor Boekdagen met gemeentelijke voorzieningen Kadıköy Het is schoongemaakt en gerepareerd door de gemeente. In Boekdagen, elektriciteit, schoonmaak, techniek, ontwerp, organisatie, veiligheid, communicatie, gezondheid, transport, enz. waarvan 200 Kadıköy Gemeentepersoneel werkte.

De Boekendagen, waar regelmatig vanaf 3 punten elke dag ringreizen naar station Haydarpaşa worden gemaakt Kadıköylezers uit Istanbul en aangrenzende provincies bezochten.

KEMAL KILIÇDAROĞLU BEZOCHT

Kemal Kılıçdaroğlu, de leider van de Republikeinse Volkspartij, bezocht ook de Boekendagen, waar de inwoners van Istanbul grote belangstelling toonden. Boek dagen Kadıköy Vergezeld door burgemeester Aykurt Nuhoğlu, vice-voorzitter van de CHP Akif Hamza Çebi, adjunct-directeur van de CHP Gürsel Tekin, de provinciale president van de CHP Istanbul, Cemal Canpolat en de CHP Kadıköy Kılıçdaroğlu, die met districtspresident Ali Narin reisde, ontving informatie over het evenement. De belangstelling van de lezers voor de CHP-leider Kemal Kılıçdaroğlu, die de handtekeningen van de schrijvers bezocht, was ook zeer intens.

NUHOĞLU: MENSEN HEBBEN BOEKEN EN HAYDARPAŞA

Over Boekdagen gesproken Kadıköy Burgemeester Aykurt Nuhoğlu zei: 'We hebben de boeken samengebracht met het historische Haydarpaşa Station. 5 mensen bezochten de Boekdagen, die vorig jaar 110 dagen duurden. We hebben dit jaar 9 dagen gedaan en 325 duizend mensen bezochten. Dit is een heel goede zaak. Haydarpaşa is een openbare ruimte en mensen kwamen hier met het gevoel 'deze plek is van mij'. Hij eiste openbare ruimte en boeken op. Als je iets goeds doet, vindt het zeker zijn plaats en waarde. Door de mensen die hier komen, begrijpen we dat we iets goeds doen. Ondanks de menigte hadden mensen een glimlach op hun gezicht. We zijn trots omdat we deze glimlach kunnen geven.

De hele organisatie van de Boekdagen werd georganiseerd door onze gemeentemedewerkers. Ik wil graag al onze medewerkers en iedereen die eraan heeft bijgedragen bedanken voor hun harde werk. "Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen