Vrouwen en kinderen in EGO-bussen kunnen 's avonds tussen twee haltes landen

EGO bussen in vrouwen en kinderen in de avond kan in tussen twee stops: bij het Ankara Metropolitan gemeenteraad, EGO bussen, de avond na bepaalde uren, vrouwen en kinderen die regeling af te schakelen op het punt waar ze willen tussen twee haltes is overeengekomen.


In de gemeenteraad, die bijeenkwam onder het voorzitterschap van Nail Çimen, vice-voorzitter van de raad, werd de indeling van EGO-bussen volgens zomer- en winterseizoenen besproken. De Commissie voor gelijke kansen voor vrouwen en mannen: "Om de veiligheid van vrouwen en kinderen te waarborgen, zij het klein, rekening houdend met het verschil in zomer- en wintertijd, worden na een bepaald uur de nodige voorzieningen getroffen in de stadsbussen zodat vrouwen en kinderen kunnen uitstappen op het punt tussen de twee haltes" over het desbetreffende rapport werd unaniem besloten.

In de Algemene Vergadering werd ook de brief van het voorzitterschap besproken betreffende de verkoop van 674 huizen van de Metropolitan Municipality, geproduceerd in het kader van het Güneypark Urban Transformation and Development Project.

De brief van het voorzitterschap, waarin werd gevraagd om toestemming te geven voor de groothandelsverkoop van 674 woningen van de grootstedelijke gemeente, in contanten of in termijnen, na de vaststelling van de prijzen door de gemeentelijke taxatiecommissie of het door CMB erkende vastgoedtaxatiebedrijf en de goedkeuring van het gemeentelijk comité, werd beslist bij de stemming.

In de andere brief van het voorzitterschap die aan de Vergadering werd voorgelegd, werd vermeld dat zowel de namen als de vierkante meters van de 6 frisdrankkiosken, die gedurende 10 jaar werden gehuurd bij Metro- en Ankaray-stations, niet groter waren dan 60 vierkante meter. Bij de stemming werd besloten dat de naam van de buffetten "frisdrank- en eetkiosken" zou moeten zijn en dat de grootte niet groter mocht zijn dan 9 vierkante meter.

LUNAPARK FEE, 25 VERLAAT 50
In overeenstemming met het rapport van de commissie Wet en Tarieven werd het 2017-tarief van de pretparken ook aanvaard. Dienovereenkomstig, Youth Park, Wonderland Park, Demetevler Lunaparkı en 50. Er werd unaniem besloten dat de toegangsprijs van 25, voorheen 50 voor het jaar Lunapark, was verhoogd naar een cent van XNUMX.

Ook in de gemeenteraad: "Waar denk je aan als Ankara en de grootstedelijke gemeente Ankara worden genoemd?" Ook werd besloten om een ​​schilder- en poëziewedstrijd onder basisschoolleerlingen te organiseren.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties