TEMSA naar Kamil Koc 40 Safir Plus

TEMSA Kamil Koç 40 Sapphire Plus: Turkije's eerste en leidende personenvervoer over de weg bedrijf, Kamil Koc, blijft haar bussen met TEMSE versterken. TEMSA leverde nog een 91 + 40 + 2 TEMSA Sapphire Plus VIP-voertuig aan Kamil Koç, het jaarlijkse 1-merk voor intercity-passagiersvervoer. TEMSA Sales Director Murat Anil, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Operation Director geleverd aan Çağatay Kepek. Met deze levering bereikte het aantal TEMSA-voertuigen in het wagenpark van Kamil Koç 208.


Kamil Koç, het jaarlijkse 91-merk voor intercity-passagiersvervoer, blijft zijn vloot uitbreiden met TEMSA voor de veiligheid en het comfort van zijn passagiers. Turkije's toonaangevende fabrikant van bussen Temsa, Kamil Koc Bus Co. 40 + 2 + 1 TEMSA Sapphire Plus VIP-voertuigen werden aan hun vloot geleverd. De afleveringsceremonie van de voertuigen is gemaakt door TEMSA Sales Director Murat Anil, TEMSA Sales Manager Baybars Dağ, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Operations Director Çağatay Kepek, Kamil Koç Fleet Management Manager Ömer Tunca, Kamil Koç Corporate Communicatie en Marketing Manager Hakan Al, en vele gasten en sectorvertegenwoordigers woonden dinsdag het 23 bij in het busstation van Bursa.

TEMSA-verkoopdirecteur Murat Anil, sprekend op de uitreikingsceremonie, zei, olarak As TEMSA, dat wij Kamil Koç's langdurige partner zijn geweest. Met de 40 + 2 TEMSA Safir Plus VIP-voertuigen die we vandaag hebben afgeleverd, was het aantal eigen voertuigen van het merk TEMSA in de vloot van Kamil Koç 1. Met onze nieuwe samenwerkingen zal dit aantal de komende dagen toenemen. Ik wens dat onze nieuwe voertuigen veelbelovend en veelbelovend zijn en veel winst opleveren voor Kamil Koç ". Murat Anil, 208 jaar in de sector leeft altijd in de eerste, altijd jarenlang exemplarisch voor andere bedrijven met Kamil Koç, zei dat ze graag een zakenpartner zijn. Murat Anil zei, bugün Vandaag bestaat 91 uit de eigen vloot van 320-eenheden van Kamil Koç uit voertuigen van het merk TEMSA. We willen graag Kamil Koç bedanken voor hun vertrouwen in ons en hun bijdrage aan ons succes. We hopen dat deze samenwerking in toenemende mate zal doorgaan ".

ONZE VLOOT MAAKT MEER STERKER MET TEMSA

Dat busvloten sterker worden in samenwerking met TEMSA, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Operation Director Çağatay Kepek zei: "In onze jaarlijkse geschiedenis van 91 is ons belangrijkste uitgangspunt geweest om op de beste manier aan de verwachtingen en behoeften van onze passagiers te voldoen en ervoor te zorgen dat ze de gewenste plek met vertrouwen bereiken. Op basis van dit principe blijft ons bedrijf de sector leiden en het voortouw nemen met de innovaties die het heeft geïmplementeerd. Ons doel is niet alleen de differentiatie van ons bedrijf, maar ook de ontwikkeling van de sector en de vooruitgang in servicekwaliteit. De onmisbaarheid van deze ontwikkeling is om de normen voor passagiersbussen te verhogen, deze comfortabeler, betrouwbaarder te maken en ervoor te zorgen dat de reistijd van hogere kwaliteit is. In dit opzicht besteedt Kamil Koç elk jaar een zeer hoog budget aan de vernieuwing van het wagenpark en de introductie van technologisch geavanceerde voertuigen in de vloot. TEMSA en Kamil Koç zijn al vele jaren in een strategische samenwerking op dit gebied en hielden, om het zo uit te drukken, schouder aan schouder in de ontwikkeling van de sector.

Çağatay Kepek zei dat Kamil Koç 2 keer zo snel sneller wist te laten groeien dan de gemiddelde groeisnelheid van de sector en zei: TEM Het belang van de samenwerking van TEMSA in dit opzicht valt niet te ontkennen. Het aantal voertuigen met het merk TEMSA in onze vloot neemt met de dag verder toe met onze 40 TEMSA Safir Plus-merkvoertuigen die we vóór het seizoen zullen ontvangen. Ik wil mijn dankbaarheid uitspreken aan de familie TEMSA met de heer Murat Anil voor hun interesse en relevantie in dit proces. "babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen