Izmir op de ijsbaan

İzmir-stempel op de ijsbaan: de kleine atleten van de İzmir Metropolitan Municipality wonnen 2 gouden, 3 zilveren en 3 bronzen medailles op het kunstschaatsen Turkije Incentive Championship gehouden in de hoofdstad.

Atleten die namens de gemeente Izmir meededen aan het Turkse kunstschaatsincentivekampioenschap maakten een sterke indruk met hun succes. Atleten uit Izmir Metropolitan Municipality wonnen 15 gouden, 77 zilveren en 2 bronzen medailles in het kampioenschap, dat werd gehouden in BELPA Ice Skating Palace in Ankara en waaraan 3 teams en 3 atleten uit Istanbul, Kocaeli en Ankara en Izmir deelnamen.

Batu Tasasız in de herencategorie in de leeftijd van 6-7 jaar en Sezen Öztürk in de damescategorie overtroffen al hun concurrenten en werden kampioen. Toprak Güllükaya won de zilveren medaille bij mannen van 6-7 jaar, terwijl Nehir Alan, die deelnam aan dezelfde leeftijdscategorie, de derde plaats behaalde bij vrouwen.

Berkant Algül in de categorie heren van 9-10 jaar en Defne Günce Kılıç in de categorie dames wonnen de zilveren medaille, terwijl Efe Kızık en Ezgi Güler de bronzen medaille wonnen.