De eerste landingsbaan verscheen op de Derde Luchthaven

De eerste landingsbaan kwam tevoorschijn op de derde luchthaven: het werk dat werd uitgevoerd op de nummer één landingsbaan van Istanbul New Airport (INA), die op volle snelheid in aanbouw is en 30 procent voltooid, werd vanuit de lucht bekeken. Turkije zal naar verwachting een van 's werelds belangrijkste luchtvaartknooppunten worden, het hoofdterminalgebouw van de luchthaven dat tegen het einde van het jaar moet worden voltooid wanneer de ruwe constructie is voltooid. İGA, opgericht om de bouw van de luchthaven uit te voeren en 25 jaar lang te exploiteren, deelde de laatste luchtfoto's van baan nummer 26, die in aanbouw is op de luchthaven, waarvan de eerste fase op 2018 februari 1 in gebruik zal worden genomen, vanaf zijn sociale media-accounts.
4 GAAT IN DE STAGE
Het is te zien dat vliegtuigen met een grote carrosserie zoals Airbus A380 en Boeing 747 de laatste fase hebben bereikt op de 3 750 meter lange 60 meter brede landingsbaan, waar ze gemakkelijk kunnen opstijgen en landen. De luchthaven, die is gebouwd op een oppervlakte van 35 miljoen vierkante meter in het noorden van Istanbul, 76.5 kilometer van het stadscentrum, bestaat uit 4 fasen, elk afzonderlijk gepland. In de eerste fase van het project komen er 700 onafhankelijke parallelle banen met een afstand van 2 meter van elkaar, 2 afhankelijke banen en een hoofdterminalgebouw met een capaciteit van 90 miljoen passagiers.
PRE-DEMAND-COLLECTIE
Met de voltooiing van de tweede fase van de eerste fase zal de derde onafhankelijke parallelbaan worden geactiveerd. Als alle fasen zijn voltooid, zal de nieuwe luchthaven vluchten ontvangen naar meer dan 2 bestemmingen en meer dan 3 luchtvaartmaatschappijen met een jaarlijkse capaciteit van 200 miljoen passagiers. De luchthaven zal direct zorgen voor 350 miljoen nieuwe werkgelegenheidsgebieden, samen met 150 duizend dochterondernemingen. Er is begonnen met het verzamelen van pre-demand voor 100 kantoren van vrachtagentschappen die zullen worden gevestigd in de douanezone binnen de 1,5 miljoen vierkante meter 'Cargo City' op de luchthaven. Er zijn 1.4 verschillende prijscategorieën voor 300 kantoren variërend van 13 tot 19 vierkante meter in het drie verdiepingen tellende kantoorgebouw.sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties