When Will Blue Train Flights Start

Wanneer te starten Blue Train Flights: CHP Balıkesir Vicepresident en hoofdadviseur Ahmet Akin geeft de problemen niet op. Zoals bekend is de Blue Train-service met de Karesi Express, die loopt tussen Ankara en Balıkesir, niet uitgevoerd sinds 1 April 2013 vanwege renovatiewerken aan de weg. In maart jongstleden heeft Balikesir, afgevaardigde van het Parlement, Ahmet Akin, die de kwestie op de agenda van het Parlement heeft gesteld met een motie van een vraag, de motie van de vraag hernieuwd. Het voorstel van Ahmet Akın is als volgt;
UM In de geschiedenis van 11.03.2016 zou ik de minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie, de heer Ahmet Arslan, willen vragen schriftelijk te reageren aan de minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie, de heer Binali Yıldırım. Met vriendelijke groet.
1 - Karesi Express, dat loopt tussen Ankara en Balıkesir, werd op 1 april 2013 beëindigd vanwege werkzaamheden aan de wegrenovatie. Wat is de reden waarom deze treinen hun reis nog niet zijn begonnen, hoewel de 3 in de loop der jaren is gepasseerd?
2- Zijn de wegvernieuwingen voltooid als reden voor het annuleren van de treinen?
Wanneer vertrekken de Karesi Express en de Blue Train vanuit Ankara naar Balıkesir? Balıkessohbet

hoe 1

  1. geachte parlementslid, wanneer de weg wordt geopend, stel dan niet alleen het perspectief van izmir-balıkesir-ankara bloot, maar ook in Bandırma-balıkesir ankara.

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties