Finale van het voetbalspeltoernooi georganiseerd door MOTAŞ (fotogalerij)

Finale van voetbaltoernooi georganiseerd door MOTAŞ werd gehouden: Tamgacı: "Hij won broederschap in het toernooi, verloor stress" Georganiseerd door MOTAŞ '2. De finale van het Inter-Units Football Tournament werd gehouden.


Om het moreel en de motivatie van het personeel te waarborgen en de communicatie tussen hen te verbeteren, hebben de werknemers van de workshop een ontmoeting gehad met de medewerkers van het externe bedrijf. Teams in de wedstrijd trekken als gevolg daarvan vastgestelde boetes. De externe bewerking, die vorig jaar '1' hield. Neem het leiderschap van het workshopteam, dat de winnaar is van het Inter-Unit Football Tournament '2. Hij was de winnaar van het inter-unit voetbaltoernooi.

MOTO General Manager Anwar Sadat Tamgaci die de laatste vergadering tot het einde volgde, feliciteerde de teams en gaf hun medailles en trofeeën en benadrukte het belang van sport.

Tamgacı, sport aan de hersenen met biologische en psychologische effecten van de geestelijke gezondheid van de kwalificatie door dat te specificeren; Hun sport zorgt voor interactie en communicatie tussen mensen en verbetert de samenwerking. Sport vergroot iemands lichaam en zelfzorg, eigenwaarde en zelfrespect.

"Verbetert de kwaliteit van sportief leven"

In de 2005 heeft de Wereldgezondheidsorganisatie geestelijke gezondheid als een preventieve maatregel genomen en beveelt aan dat 30 elke dag elke dag klaar is. We organiseren dergelijke activiteiten om onze werknemers aan sport te helpen, om hen uit een monotoon leven te halen en om ze samen te brengen om samen buiten de zakelijke omgeving te komen.
We weten dat de kwaliteit van het leven van de persoon die zich bezighoudt met sporten, fysieke prestaties ook ontwikkelt.

Sport, een sterk lichaam, zorgt voor een sterk spiritueel evenwicht, het zelfvertrouwen neemt toe. Hoe sterker je lichaamsvorm wordt, hoe meer je jezelf fysiek ontwikkelt, hoe meer je je tijd breekt aan stress

Etkil De intensiteit en het stressvolle proces in het bedrijfsleven heeft een enorm effect op zowel de mentale als de fysieke orde, "zei Tamgacı. In dit geval is het moeilijk om de gewenste efficiëntie van de werknemers te krijgen. Dit is een sociale realiteit die niet in elke werkende samenleving zal worden genegeerd. We organiseren dergelijke organisaties om dit te minimaliseren en de psychologische situatie van de werknemer te verlichten. Bij elke activiteit die we organiseren, zien we / voelen we dat de winnaar broederschap en vriendschap is en de verliezer is stress en vermoeidheid.

Ons bedrijf is openbaar vervoer, onze werknemers gestrest en moe, we zullen doorgaan met het organiseren van deze en soortgelijke activiteiten, zei hij.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties