Welk percentage gesmokkelde passagiers in Europa's enige tourniquetloze metro?

Het aantal illegale passagiers in de enkele tourniquet-metro van Europa: wat is uw tarief: twee procent van de ticketloze passagiers in het metronetwerk in de Finse hoofdstad Helsinki, de enige metro in Europa, staat vermeld.


De resultaten van het onderzoek uitgevoerd door BEST research company, het percentage van degenen die niet reizen zonder een omzet in het metrosysteem van Helsinki blijft 2, terwijl het percentage van degenen die niet reizen zonder tourniquet in Stockholm en Oslo metrostations 3 en 4.4 procent zijn bepaald.

De openbaarvervoersdeskundige van Helsinki, Jaakko Heiline, verklaarde dat besloten was dat de tourniquets tijdens de geplande 70-jaren zonder draaipunt zouden worden gebouwd, vanwege het vertrouwen dat de passagiers hadden, en dat het tourniquetvrije systeem de passagiers voor het tourniquet ophoopte en voegde toe dat het voordelig was in termen van kosten.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties