Wanneer moet u de Balıkesir-treindienst starten?

Wanneer beginnen de treindiensten van Balıkesir? Akin van de CHP heeft de treindiensten tussen Ankara en Balıkesir op de agenda van de Turkse Grote Nationale Vergadering gebracht.
CHP Balıkesir Adjunct en hoofdadviseur Ahmet Akin vroeg wanneer de treinreizen van Ankara naar Balikesir zullen beginnen. De Karesi Express en de Blue Train-vluchten tussen Ankara en Balıkesir, die drie jaar geleden werden beëindigd, onder verwijzing naar de renovatie van wegen, zijn nog niet begonnen. Stellend dat hij talloze klachten en eisen over dit onderwerp ontving, bracht Ahmet Akin de kwestie op de agenda van de Turkse Grote Nationale Assemblee met een voorstel. Ahmet Akin's Minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie Binali Yildirim vroeg om antwoorden op de vraag van het volgende voorstel;
1 werd op 2013 in april beëindigd vanwege de renovatie van de wegen tussen de Karesi Express en de Blue Train tussen Ankara en Balıkesir. Wat is de reden waarom deze treinen hun reizen nog niet zijn begonnen, hoewel 3 al jaren verstreken is?
Worden wegvernieuwingen voltooid als rechtvaardiging voor annulering van treindiensten?
Wanneer beginnen de Karesi Express en Blue Train-vluchten tussen Ankara en Balıkesir?sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties