Nieuws van gigantische projecten valt niet van Agenda

Devin Nieuws van het project valt niet uit de agenda: Turkije, wijzend op de enorme project, dat begon met het maken in de infrastructuur in de afgelopen jaren, met name de "Izmit Bay Crossing Bridge", "Istanboelkanaal", "Yavuz Sultan Selim Bridge" (xnumx.köpr) en "xnumx.havalim NEW" In het afgelopen jaar is geschreven nieuws over de 3 bijna duizend nieuwtjes vastgesteld. Mediabewaking Een nationaal agentschap heeft een onderzoek uitgevoerd, dat een van de belangrijkste pijlers is van de lopende bouw van het snelwegproject tussen Istanboel en Izmir "Izmit Gulf Crossing Bridge" op de agenda in het afgelopen jaar, een totaal van 3 duizend 9 nieuws weerspiegeld in de geschreven pers.
Uit de beoordeling van een bureau door bijna drieduizend nationale, regionale en lokale kranten en tijdschriften bleek dat 2 bin 339 nieuws werd gepubliceerd in de gedrukte media over het project "Kanal Istanbul", dat wordt beschouwd als een alternatief voor de Bosporus en gericht is op het verminderen van het verkeer van de Bosporus. In het afgelopen jaar verscheen 3-nieuws in de pers over de "Yavuz Sultan Selim-brug" (1.655.Köprü), die gepland is om een ​​oplossing te bieden voor de beproeving van het wegverkeer in Istanbul en die tot een einde kwam in de bouw. Toen het voltooid was, werd vastgesteld dat 3 nieuws in de pers verscheen over de N 1.389.Havaliman en die was aangekondigd als een van de grootste luchthavens ter wereld en begon te worden gebouwd.
Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen