'S Werelds eerste ondergrondse ondergrondse tunnel 141. Viert leeftijd

'S Werelds eerste ondergrondse ondergrondse tunnel 141. Viert: het 1875-jaar van de Karaköy-Beyoğlu-tunnel, dat in 141 in gebruik werd genomen, wordt op maandag januari gevierd.
Eerste ondergrondse metro's in de wereld, de tweede metro die de functie voor het aansluiten van de historische Karakoy Tunnel langs de kortste weg naar Beyoglu en Karaköy, 18 januari maandag om 10: zal 00-10.50 tussen de uren van jubilea worden gehouden. Ceremonie directeur-generaal van de gelovigen IETT Kahveci, zal plaatsvinden met de deelname van IETT bestuur en burgers.
'' TUNELE SPECIALE GELDDISTRIBUTIE ''
Het programma, dat begint met de openingstoespraak, zal plaatsvinden van het verleden tot heden.
Voorheen Galata-Pera diensten tussen de metrotunnel Seferle dagen moving average 181 15 duizend passagiers vanwege het werken met nul kans op ongevallen. Istanbul Tunnel in het eerst tentoongesteld op de Galata-Pera Tunnel, Galata Tunnel, Galata-Pera metro, Istanbul City trein, metro lift en het jaarlijkse aantal passagiers tunnel genoemd door verschillende namen zoals Tahtelarz vindt 5,5 miljoen.sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties