Alpine Race K1 League Races

Alpine K1 Racing League: gehouden in Erzurum door de Turkse Ski Federatie Alpine Skiing beëindigde de K1 Racing League.

In de races georganiseerd in 5 categorieën in Palandöken Ski Center, worstelden 13 skiërs uit 90 regio's om de rang te bereiken.

Medailles werden uitgereikt aan de winnaars van de prijsuitreiking op een hotelbaan in de stad, terwijl Levent Taş de eerste was, Emre Şimşek de tweede en Cenk Üsta de derde.

Ece Business in de eerste dames, Buket Cetinkaya tweede en Ozlem Carikcioglu namen de derde plaats in. Serdar Deniz won de eerste plaats, Emrah Şare tweede en Serhat Yilmaz eindigde als derde.

Nihat Enes als eerste, Can Bostan en Muhammet Umut wonnen de derde plaats in de heren onder 18, terwijl Ayse Durlu als eerste kwam en Lina Pelin Tamer op de tweede plaats.