Wanneer moet u tramdiensten starten in Konya

Wanneer de tramdiensten in Konya beginnen: burgemeester van Konya Metropolitan Municipality Tahir Akyürek heeft uitgelegd waarom de lijnvluchten ongeveer twee maanden zullen duren vanwege de renovatie van de lijnen.


Tahir Akyürek, die een persconferentie hield vanwege de nationale wedstrijden die in Konya worden gespeeld, zei: "Wanneer beginnen de trams aan hun reis?" Hij beantwoordde de vraag op 12 september. Akyürek onderstreepte dat "de renovatiewerkzaamheden aan alle lijnen zullen worden voltooid en de ritten zullen beginnen op 12 september", en dat de tramdiensten tussen Alaaddin en Adliye ook op dezelfde datum zullen starten.


sohbet

hoe 1

  1. Wanneer de trams echt beginnen met 12 SEPTEMBER, vraag ik me af of 2016 betekende dat we echt schandelijk waren voor de afgelopen 2-maand deze beproeving

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties