De derde tunnelrouteDe derde tunnelroute: de derde tunnel wordt geopend in 2019: de doorgang waardoor drie afzonderlijke routes worden geanalyseerd, is geschikt voor zowel het wielvoertuig als het spoorwegsysteem. Het project is gepland om in 2019 in gebruik te worden genomen.
President Recep Tayyip Erdoğan's nieuwe project voor de terugkeer van Latijns-Amerika werd vertaald in Lütfi Elvan. De derde buisgateway, die na de derde brug moet worden gebouwd, zal zowel het verkeer verlichten als de tijd verkorten. De tunnel, die zich buiten het wielvoertuig in het railsysteem bevindt, maakt een verschil voor de minister Elvan, die de 7 maart moet overhandigen.

DRIE ROUTES REVIEW
Na de Marmaray en Euraziatische buisovergangen, zal de derde buispassage worden uitgevoerd voor het project op verschillende punten van de Bosporus. Samen met de regio die het verkeer het meest zal verzachten, werden de criteria zoals de stroming in de Bosporus, de verbinding met de ringwegen, het overgangsproces en de omgevingsfactoren afzonderlijk beoordeeld.
De derde buispassage zal anders zijn dan de tunnels Marmaray en Eurasia. Marmaray is gebouwd voor spoortransit en in gebruik genomen. De lopende Eurasia-tunnel, die nog in aanbouw is, is alleen voor voertuigen op wielen.
RAILSYSTEEM ZAL ZIJN
De nieuwe buispassage maakt zowel de passage van de wielvoertuigen als de passage van de spoorweg mogelijk. Een van de eerste voorbeelden van dit aspect van de wereld is de buisoversteek, de tweeweg-wielvoertuigen met ronde lijnen, een lijn wordt gereserveerd voor het spoorwegsysteem.
MODEL BUILD-OPERATE-TRANSFER
Volgens de plannen wordt de constructie van de derde buisdoorgangen en verbindingswegen uitgevoerd door het build-operate-transfer (BOT) -model. Bouwperiode in Eurasia Tunnel werd bepaald als 55-maand, bedrijfsperiode 25 jaar 11 maand en 9 dagperiode. Na dit proces zal de tunnel worden overgedragen aan de algemene directie Infrastructuurinvesteringen en zullen de aanloopwegen worden overgedragen aan de Metropolitan Municipality van Istanbul. De route van de derde buispassage, de verbindingspaden en de afstand heeft invloed op zowel de constructie- als gebruikstijd en -kosten.
8 kan een miljard TL waard zijn
Er wordt vermeld dat de kosten van de nieuwe buispoort kunnen variëren tussen 4-8 miljard TL volgens de te bepalen route. Het project is bedoeld om de aanbestedingsstudies in dit jaar uit te voeren en testritten in 2019. Na 2020 zal het project naar verwachting volledig operationeel zijn.
Elvan draagt ​​het project over
In overeenstemming met de grondwet zal minister Elvan, die zijn functie zou overdragen aan een onafhankelijk lid op 7 maart als gevolg van de algemene verkiezingen in juni, de geschiedenis ingaan als de naam die het gekke project verklaart. President Erdoğan zei dat Elvan de details van het project zou toelichten. Minister-president Davutoglu en minister Elvan zullen dit project begin maart aankondigen.
MOGELIJKE ROUTES
Rumeli Hisari-Anadolu His.: De route werd onderzocht. Het feit dat de twee vestingslijnen zich op slechts een afstand van 760 bevinden en dat dit het smalste deel van de Bosporus is, valt op als een kenmerk van deze lijn.
İstinye-Çubuklu: Er wordt geconcludeerd dat het compatibel is met de verbindingswegen en dat de bijdrage aan het verkeer aantrekkelijk kan zijn. Deze lijn werd als de meest geschikte route in de studies bij 1976 gezien.
Umraniye-Kagithane: in het geval van de aanleg van een alternatieve route, werd vastgesteld dat er een mogelijkheid zou kunnen zijn om de 5 van Umraniye naar Katırcılar te nemen, dat de lagere zijde van Hasdal is.
NIEUWE ADEMPIJP IN ISTANBUL VERKEER
Vervoer in Istanbul wordt op drie lijnen verzorgd, twee aan de Bosporus. Hier zijn de vitale lijnen voor Istanbul:
BOĞAZİÇİ BRIDGE: Dagelijks rijden er 250 duizend voertuigen door de brug. De brug met 560-meterlengte, 39-meterbreedte en 65-meterhoogte is beschikbaar in de 3 + 3-rij.
FSM BRIDGE: 1.510 meter lang, hoogte 39,4 meter van de zee van 64 meterbrede brug. Het dagelijks gemiddelde 250 gaat door duizend voertuigen.
YSS-BRUG: Yavuz Sultan Selim (YSS) -brug, 1.875 meter lang, 320 meter hoog en 59 meter breed. Er is ook een spoorwegsysteem.
MARMARAY: De scheiding tussen Ayrılçeşme en Kazlıçeşme begon in 29 te dienen. Oktober 2013, Marmaray vervoert 50 miljoen passagiers per jaar.
EURASIA TUNNEL: voltooid bij 2016. Het is alleen voor auto's. De afstand tussen Kazlıçeşme-Göztepe wordt verkleind van 100 naar 15 minuten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.