Silifkeye 4. bridge evangelieSilifkeye 4. Het evangelie van de brug: burgemeester van Silifke Mustafa Turgut, van de directie van de regionale beschermingsraad van het cultureel erfgoed van Adana, 4. Na de brug vereiste de brug, Silifkeliler Stone Bridge, Middle Bridge en Feyyaz Bilgen Bridge na 4. Hij verkondigde dat hij een brug zou krijgen.
Aan de Göksu-rivier geeft 2000 jaarlijks aan dat de historische stichting van de steenbrug een gevaar is vanwege de wortels van de stalactieten en de erosie van het water in de rivier. Ik vroeg mijn medeburgers dat ze de rivier niet konden zien. Omdat de rivier was bedekt met bomen en gras. Gezinnen konden niet met hun kinderen rond de rivier lopen. Er was een andere wereld. We merkten het toen we het ons realiseerden. Wanneer we de grassen en struiken rond de rivier opruimen. Hieruit kwamen bedden, stoelen, injectoren voor drugs en talloze materialen naar voren.
In samenwerking met DSI hebben we de struiken, grassen en struiken binnen en buiten de rivier schoongemaakt. DSI maakte de barrières aan de rand van de rivier en zorgde voor de veiligheid van onze mensen.
We hebben de Feyyaz Bilgen-brug verlicht en werken momenteel aan het verlichten van de Göksu-rivier. Wanneer we de volledige omtrek tussen de drie bruggen meten, is dit een gebied van ongeveer 2,5 km. Bij elke 20-meter planten we palen rond een Göksu en zorgen voor verlichting
'HISTORISCHE STEEN MOET BRUG ORGEL ZIJN'
Turgut vervolgde zijn toespraak: yıllık Toen de DSI een run in de rivier namen, zagen we dat onze historische stenen brug 2000 zijn voeten heeft verzwakt. Het begint gevaarlijk te worden. Als gevolg van de versterking van de brugvoeten kwam op de agenda. Uiteraard wordt dit gedaan door DSI en meegenomen naar het programma.
De stenen brug moet in de oorspronkelijke staat worden hersteld. Beton werd in onze historische brug gegoten en kabels werden getrokken. Dus na een tijdje moeten we de stenen brug tijdens die werken blokkeren. Dan wordt de stenen brug het origineel. Natuurlijk is hier een behoefte aan. De kamer was onze 4. We moeten de brug over Goksu bouwen. We hebben prioriteiten gesteld en ons projectwerk gaat in volle gang bij onze vrienden door. 4 ter hoogte van de stenen brug. Om de brug te maken, is het noodzakelijk om het Conservation Board te ontmoeten en hun toestemming te krijgen. 2 Ik ging tot de week ervoor naar Adana en woonde de vergadering van de Raad voor Bescherming bij.
Vanaf hier officieel 4. we hebben de brug toestemming. Vervolgens houden we, door ons project te maken, gesprekken met DSI en 4. hopelijk om van ons de brug te maken, zal het fortuin zijn, "zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.