De export van Rusyayla steegDe snelwegexport van Rusyayla nam toe: bin 2014 bereikte 210 met 5 in 648 la
Eastern Black Sea Exporters Association (DKİB) voorzitter Ahmet Hamdi Gürdoğan gemeld dat de vorige duizend jaar 817 Turkse plaat export geladen vrachtwagen passeert de Kazbegi-Verhne van Lars Checkpoint het nummer 2014 In de 5 duizend 648 te komen.
Gürdoğan, in zijn schriftelijke verklaring, via Georgië over de weg uit Turkije die toegang geeft tot de Russische Federatie, op de grens met Rusland Kazbegi-Verhne van Lars Checkpoint, zei hij dat Turkije geëxporteerd geïnstalleerd allemaal toe met elke dag die voorbijgaat in de passage van vrachtwagens.
Russian Federation Trabzon legde uit dat sommige gegevens door middel van het Consulaat-Generaal van Gurdogan, "Kazbegi-Verhne van Lars Checkpoint heeft vorige duizend jaar gemaakt 817 Turkse plaat geëxporteerd geïnstalleerd en output en 2014 procent van dit aantal in 210 verhogen 5 duizend bereikt 648. Hetzelfde deur naar de Russische Federatie in het jaar 2013 53 952 duizend ton export vracht kruising werd gemaakt. In de 2014 177 procent stijging bereikte dit cijfer 149 345 duizend ton, "zei hij.
Gurdogan, in een zeer korte tijd uit Turkije en het gebied buiten de poort deze limiet intonatie bereikte de Russische Federatie, Kazachstan, Turkmenistan, Kirgizië, de Turkse republieken zoals Oezbekistan benadrukt je uit deze deur in de afgelopen jaren het transport.
In termen van export vrachtzendingen begin Kazbegi-Lars-Verhne zou de grens gate aandacht te vestigen op de verdediging zo aantrekkelijk zijn, deze officiële cijfers zijn in opkomst, hun werk te laten zien hoe handig hij zei.
- malı De Zuid-Ossetische Poort moet ook worden geopend -
Gürdoğan, de grenspoort van Kazbegi-Verhni-Lars, zei dat de last van het ex-vrachtvervoer in de komende periode zal toenemen, zei:
"Turkije geëxporteerd naar de last te dragen, Iran en Turkije Border Gate door Gürbulak tijd te koppelen aan tijd, de rommel en de Oekraïens-Russische snelwegen als gevolg van de spanning liep naar de deur. Daarom hebben we de Turkse en Russische autoriteiten geadviseerd om de deur aan de kant van Zuid-Ossetië te openen, een alternatief voor deze deur. Met de opening van een poort door de Russische Federatie en Dagestan, die de overgang naar Georgië zal verzorgen, zullen onze transporten naar de Russische Federatie en Turkse republieken gemakkelijker en met lage kosten worden uitgevoerd.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.