Speciaal gereedschap om te gebruiken in de strijd tegen sneeuw

Speciale gereedschappen zullen ook worden gebruikt als er behoefte is in de strijd tegen sneeuw: een bijeenkomst voor de strijd tegen sneeuw werd gehouden in Kayseri Governorship. Tijdens het gevecht tegen sneeuw werd besloten gebruik te maken van sleepwagens, winnaars en kranen van natuurlijke en rechtspersonen in geval van ontoereikende openbare voertuigen.
Tijdens de bijeenkomst over sneeuwgevechten en -coördinatie werden alle in de winter te nemen maatregelen en ongunstige weersomstandigheden herzien en werd de coördinatie tussen de relevante eenheden bepaald. Volgens de tijdens de vergadering genomen besluit, het winterseizoen tijdens Leer verkeersmaatregelen op de straten van de stad en in de straten van de tegen de ongunstige weersomstandigheden die zich kunnen voordoen in alle wijken Metropolitan, Talas, Talas mayoral, zal sneeuw schoonmaken en lood om mee te werken met de bestaande snow-fighting tools tot hun beschikking. Verder ligt de Metropolitan Municipality tussen Erciyes en Erciyes Hacilar. de resterende weggedeelte buiten de verantwoordelijkheid van de regionale directie van ongunstige weersomstandigheden die zich kunnen voordoen in de winter sneeuw en ijs en sneeuw het schoonmaken tegen waardoor werk aan de winkel.
Police Department tegen de negativiteit die in ongunstige weersomstandigheden kunnen voordoen tijdens het winterseizoen en de Gendarmerie Command verkeer teams zullen de ministers winter tools die ze gebruiken te maken, de nodige maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat ongunstige weersomstandigheden in de levens en eigendommen van burgers. Snelwegen 6. Regionale Directie zal inleveren sneeuw gevechtsvoertuigen, materieel en personeel in situaties die zich kunnen voordoen met de noodzakelijke werkzaamheden in ongunstige weersomstandigheden in de provincie is verantwoordelijk voor rijkswegen en provinciale wegen in het algemeen. DSI 12. Het regionale directoraat zal de andere officiële instellingen die betrokken zijn bij de bestrijding van sneeuw bijstaan, zo nodig met de machines die worden gebruikt in de officiële diensten tegen de ongunstige weersomstandigheden die zich in de provincie kunnen voordoen.
Meteorologie 7. Regionaal directoraat, tijdens het winterseizoen, regen, sneeuwval, weersomstandigheden, zoals weerberichten een dag van tevoren 6 Highways. De Regionale Directie, Metropolitan Municipality, Talas en Talas burgemeester van sneeuw naar de gevechtseenheden, de Provinciale Gendarmerie Command Traffic Branch, Provinciale stelt de Afdeling van de Politie van het District te melden per fax aan de Traffic Control Tak en de lokale Traffic Control Branch. Ook Pinarbasi-Göksun weg Dokuzdolambaç gateway, Pinarbasi-Gurun weg Mazıkır passage, Yesilhisar-Nigde weg Araplı gateway, Kayseri-Sivas weg Bestepeler gateway, zoals het speciale geval van de desbetreffende weersvoorspellingen voor de winter tijdens Highways 6. Regionaal directoraat wordt op de hoogte gebracht.
In de winter zal het elektriciteitsnetwerk in de slechte weersomstandigheden door het constant controleren van de stroomuitval in Kayseri en elektriciteitsbedrijf de nodige maatregelen treffen. Bij ontoereikendheid van bestaande openbare voertuigen worden torens, redders en kranen van particuliere en rechtspersonen gebruikt in geval van nood.
Op de rijksweg die Kayseri met andere provincies verbindt vanwege ongunstige weersomstandigheden, wordt de weg afgesloten; In geval van sluiting van de Kayseri-Malatya provinciale weg, MimarSinan knooppunten van het regionale Traffic Control Branch snijd de weg bemanningen, bestuurders uit deze richting Kayseri-Sivas op de weg in de richting omgeleid via Bunyan naar Pinarbasi richting zal worden verstrekt. Kayseri-Nevşehir weg (Avanos) bij sluiting vloeien in die richting zonder Boğazköprü voertuigen worden over de weg Himmetdede in Kalaba, Ankara-Kayseri richting vanaf het voertuig naar de Malatya-Sivas richting waarin de Boğazköprü richting North Ring ongunstige situatie als noodzakelijk omdat in deze richting 'n eveneens Sivas- Malatya verzonden via dezelfde route in het centrum zonder richting vanuit de richting te bereiken. Aangezien er geen alternatieve route is in de afsluiting van de rijksweg Kayseri-Ankara, worden voertuigen die deze richting volgen in het stadscentrum bewaard. Ondanks alle genomen op deze manier krijgt de opdracht geval van wegafsluitingen naburige staatsinstellingen maatregelen zullen worden gevraagd om hun voertuigen onmiddellijk sturen door het geven van informatie aan de provincies. Bij ongunstige weersomstandigheden, het busstation district Kayseri, Pinarbasi, wordt Yesilhisar aangewezen als de provincie detentiecentrum punten in geval van nood en de dichtstbijzijnde tankstations in de stadscentra zal van vitaal belang de status bieden zij houden de passagiers.
Meteorologie 7 bij ongunstige weersomstandigheden. Afhankelijk van de weerberichtrapporten die moeten worden verkregen van de regionale directie, zullen de relevante wetshandhavingsambtenaren de voertuigen die bevrijdend zijn in risicovolle gebieden in de juiste gebieden houden in het geval van grote en kleine voertuigen in de verantwoordelijkheidsgebieden. In het bijzonder, gezien de gebeurtenissen die plaatsvonden in de voorgaande jaren op de weg die het centrum van de provincie Kayseri en het districtcentrum Develi verbindt, de snelwegen 6. Regionaal directoraat, Metropolitan Municipality en wetshandhavers zullen voortdurend communiceren.
Provinciale ambtenaren van de Provinciale Directie Gezondheid worden aangesteld voor de strijd tegen sneeuw en de civiele machines en voorzieningen van de officiële civiele organisaties.
Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen