Snelweg niet parkerenSnelweg niet parkeren: Istanbullular erg boos, Istanbullular erg nerveus, Istanbullular te koud! Gisteren de burgers van Istanbul tot op het punt van rebellie, vallende sneeuw. TEM Highway staat bekend als de locatie van de snelweg, niet de parkeerplaats.
Zware sneeuwval onder invloed van Istanbul ging de hele nacht door. Gemeentelijke teams in de hoofdslagaders sneeuwruimen en zouten werden gemaakt.
De effectieve sneeuwval in Istanbul werd 's nachts voortgezet. Sneeuwval verhoogde het effect van tijd tot tijd. Met name de verkeersstroom op de TEM-snelweg was moeilijk. Gemeenteteams bleven de hele nacht werken om de wegen open te houden. De teams maakten sneeuwscheppen en zouten in de hoofdaders. Er wordt verwacht dat de sneeuwval vandaag van kracht zal zijn.
UW VLIEGTUIG WAS AFGESLOTEN
Turkish Airlines (THY) Beiroet-Istanbul vlucht naar het passagiersvliegtuig, Ataturk Airport na landing op de taxiweg en ging de grond in. Passagiers worden geëvacueerd vanuit het vliegtuig.
TEM-MOTOR TERUGGEGEVEN NAAR PARK
Sommige inwoners van Istanbul brachten lange uren door op de TEM-snelweg vanwege sneeuwval. Sommige bestuurders kunnen hun voertuigen op de veiligheidsbaan en langs de weg parkeren en hun huizen op eigen kracht bereiken.
Gisteren bij de uitgang van Esenyurt en Bahçeşehir om naar de chauffeurs te gaan die de TEM Highway gebruiken, had het verkeer het moeilijk. Lange wachtrijen voor voertuigen waren het gevolg van ongelukken in Hadımköy en Çatalca en voertuigen die nog onderweg waren. De met sneeuw bedekte TEM-snelweg was niet voorzien van winterbanden, en bestuurders konden niet bewegen vanwege het verkeer. Openbaar vervoer voertuigen en burgers die thuiskomen op de veiligheids rijstroken, tolwegen en langs de weg geplaatste voertuigen achter de TEM snelweg bijna omgezet in een parkeerplaats. Veel voertuigen met sneeuw aan de kant van de weg creëerden interessante beelden.
DEZE UNIVERSITEITEN VAKANTIE IN ISTANBUL
TIR-chauffeurs die vanwege verkeer en regenval niet konden doorstromen, werden gedwongen hun voertuigen op de rijstroken te parkeren en te rusten. TIR-parking op de TEM-snelweg door de vulling van de voertuigen TIR-chauffeurs die hier in de auto geparkeerd hebben, overnachten hier.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.