Orhangazi Municipality werkt aan stoep en asfaltDe gemeente Orhangazi zet zijn bestrating en asfaltwerkzaamheden voort: de Orhangazi-gemeente en de teams van Bursa Metropolitan Municipality zijn begonnen aan het bestraten van de weg naar het ziekenhuis. De trottoirs zullen worden uitgebreid in vergelijking met oude trottoirs en de doorgang van de burgers zal gemakkelijker zijn.
Orhangazi Municipality en Bursa Metropolitan Municipality-teams zijn begonnen met straatwerken op weg naar het ziekenhuis. Burgemeester van Orhangazi Neşet Çağlayan verklaarde dat de trottoirs werden verbreed en hij bestudeerde de werken samen met de vice-presidenten. Informatie ontvangen over het werk van de teams Caglayan, sneeuw en regen als gevolg van de stoep- en asfaltverhardingswerken, zei: an We zijn weer begonnen met werken met de opening van het weer. We hadden eerder asfaltverharding op de ziekenhuisweg gedaan. Nu zijn we met het wegdek begonnen. Het belangrijkste kenmerk van de trottoirs is dat ze breder worden gebouwd dan voorheen en dat de burgers de stoep comfortabeler kunnen gebruiken. We begonnen de asfaltwerken aan het begin van de zonnige dagen, we konden een tijdje niet werken vanwege regenval. Nu lanceren we deze werken opnieuw. We zullen de asfalteerwerkzaamheden voortzetten in de regio's waar de infrastructuur is voltooid en de tests zijn voltooid. Tot eind maart is ons doel om dit werk voor een groot deel af te ronden.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.