Ordu-Giresun Airport te openen in de eerste helft van het jaarOrdu-Giresun Airport het hele jaar in de eerste helft te openen: Gebouwd op de zee voor de eerste keer infrastructuur en opbouw in Turkije, 's werelds xnumx'ünc bouw van de luchthaven van Turkije en Europa is de enige zee dragen de luchthaven onderscheid wordt gemaakt op de Ordu-Giresun Elvan, die het werk ter plekke onderzocht.
Als we naar de rest van de wereld kijken, zien we dat deze luchthaven, waar we als een land trots op zullen zijn, de derde luchthaven is die op de zee in de wereld is gebouwd. De ene wordt gebouwd in Japan, de andere in Hong Kong en de derde in de provincies Ordu-Giresun. Deze luchthaven is daarom een ​​voorbeeld van een luchthaven in de wereld. Ik denk dat we trots moeten zijn op dit vliegveld als een natie. Met de bouw van de luchthaven Ordu-Giresun zal het potentieel van deze regio sneller toenemen. De ontwikkeling van de regio, het welvaartsniveau zal veel sneller toenemen. Vooral op het gebied van toerisme zal onze communicatie tussen de regio en andere regio's veel sneller toenemen in termen van de culturele rijkdom van deze regio. We verbinden Ordu en Giresun niet met onze andere regio's, we brengen de wereld samen met Ordu-Giresun airport un.
Ordu-Giresun luchthaven opening door de minister van Elven, met vermelding van het aantal luchthavens in Turkije zal komen om 54, op de zee gemaakt met de vulstof Ordu-Giresun Airport de eerste in Turkije en de wereld in dat derde zei dat werk zal worden afgerond tegen het einde van maart.
De lijnvluchten zal beginnen in de eerste helft van dit jaar, 3 duizend meter baan met luchthaven zei 300 miljoen in te vullen die aangeeft Minister Elvan zei: "Onze planning willen we ons werk te voltooien tegen het einde van maart. 24-uren werken dag en nacht. Geplande vluchten starten in de eerste helft van het jaar. van Edirne naar Kars, die zich uitstrekt van Samsun aan de Zwarte Zee naar de Middellandse Zee, tot de Habur van Izmir, Centraal-Anatolië, het aansluiten van de Middellandse Zee, Centraal-Anatolië, hebben we een lijn die de Zwarte Zee naar de Egeïsche Zee verbindt . In deze context gaat ons werk verder. In de 2023 perspectief, uit Samsun in het programma dat we hebben naar voren gebracht Yozgat, Yozgat uit de kazerne, zal de kazerne onze trein spoorlijn uit te breiden tot de Middellandse Zee. "Hij zei.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.