HGS Criminal Inquiry en inschrijvingsproceduresHGS Criminal Interrogation and Subscription Procedure: Een speciaal systeem onder de naam van HGS om een ​​regelmatige stroom van betaalde en aangeduid als snelweg verkeer en meer mensen te garanderen zijn niet bereid om te wachten in het kantoor van de brug en snel gebracht.
Met deze applicatie genaamd Fast Pass System kunnen mensen hun weg vervolgen zonder te wachten door snel door deze tolhuisjes te gaan door tol te betalen via automatische systemen.
HGS wordt daarom verzorgd door voertuigbestuurders en wordt door veel voertuigeigenaren gebruikt. HGS-systeem is erg handig voor mensen die continu op deze lijnen reizen en tolwegen passeren. Dit systeem is erg handig voor mensen die dagelijks HGS-tolgeld doorgeven zonder geld te verdienen in lange rijen.
Het HGS-abonnement verloopt via PTT in ons land. PTT, de autoriteit in de transacties met betrekking tot HGS in ons land, biedt service aan eigenaars van voertuigen in alle gebieden, van openen tot abonneren. Om van het HGS-systeem te profiteren, moet u zich eerst op het systeem abonneren. Anders is het niet mogelijk om de rijstroken toegewezen aan het HGS-systeem te gebruiken en deze tolgelden door te berekenen. Sancties worden toegepast voor degenen die op deze manier handelen. Deze mensen krijgen een boete van maximaal 11 maal de tol. Deze mensen mogen geen HGS-tol gebruiken om zware straffen te voorkomen. HGS-boete wordt geannuleerd als de personen die de boete op deze manier ontvangen binnen uiterlijk 7-dagen ingeschreven zijn. De procedures voor het abonnement zijn eenvoudig en worden in een korte tijd gemaakt. Voor dit doel is het voldoende om te gaan met de voertuiginformatie. Na dit abonnement is een label aan het voertuig bevestigd. Deze labels moeten op de meest geschikte locatie van het voertuig worden aangebracht en HGS kan worden gebruikt. Voor HGS-abonnees moet het HGS-abonnement de vereiste vergoeding hebben. Op deze manier wordt aan elke HGS van het voertuig tol gevraagd op dit saldo. De HGS, die wordt bestuurd door een geautomatiseerd systeem, voldoet daarom aan alle noodzakelijke procedures voor het innen van lonen in voertuigpassen en voor illegale voertuigdoorvoer.
HGS Criminal Interrogation mensen gebruik van het HGS systeem lekken of andere manier, HGS heeft toegang tot gedetailleerde informatie over HGS boetes, die door strafrechtelijk onderzoek door in te loggen op de site PTT's want het kan uw aanvraag HGS penalty maken het typen van uw nummerplaat. U kunt ook een HGS-lidmaatschap maken door online lidmaatschap te maken via PTT.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.