Havza Kurtköprü Road zal dit jaar inschrijvenHavza Kurtköprü Road zal dit jaar inschrijven: AK Party Samsun Plaatsvervangend Cemal Yilmaz Demir, Havza Kurtköprü Road zal dit jaar zacht zijn, zei hij.
AK Partij Samsun Plaatsvervangend Cemal Yilmaz Demir, Havza Burgemeester Murat Ikiz samen met de staatssecretaris van het Ministerie van Milieu en Stedenbouw in Ankara. Dr. Mustafa Öztürk en General Manager of Highways bezochten Mehmet Cahit Turhan.
Plaatsvervangend Demir, Samsun in enkele van de eisen die hem werden meegedeeld door president İkiz'in in Ankara. Tijdens het eerste bezoek van voorzitter İkiz, ondersecretaris van het ministerie van Milieu en Verstedelijking Dr. Mustafa Öztürk werd bezocht. Na een eerder bezoek aan de vuilnisbak werden de vuilnisman en de afvalcontainer aangevraagd. Hij zei dat deze materialen noodzakelijk waren voor het Bassin om een ​​schoon en leefbaar district te zijn.
Later werd algemeen directeur van Highways Mehmet Cahit Turhan op zijn kantoor bezocht. Informatie over de status van de weg tussen Havza Kurtköprü Road en Havza en Çakıralan, die waren opgenomen in het investeringsprogramma 2015, werd ontvangen. Algemeen directeur Turhan, Kurtköprü Yolu'nun gaat dit jaar te mals zijn, Cakiralan Road zal volgend jaar mals zijn, zei hij.
Deputy Demir, mel Havza Mayor Murat Ikiz's kwesties hadden betrekking op de kwesties die werden gevolgd door het ministerie van Milieu en Urbanisatie en het Algemeen Directoraat van de snelwegen. Beide bezoeken lieten positieve resultaten zien. Het bekken is een district dat bezoekers ontvangt uit het thermale toeristisch gebied. We hebben de problemen en eisen van de verhouding rechtstreeks aan de belanghebbenden meegedeeld. Ik wil de ondersecretaris Öztürk en de algemeen manager Turhan bedanken voor het accepteren van ons Bizi.
Havza-burgemeester Murat Ikiz bedankte ook de afgevaardigde Demir als pionier en zei dat ze voor een leefbaarder district hebben gewerkt.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.