Great Road Break in Izmir (Fotogalerij)Great Road Move in Izmir: Izmir Metropolitan Municipality voltooit de laatste schakel van de transportas die de Homeros-vallei in Bornova naar de kust van Bayraklı zal brengen, waar ook Meles ligt. Dankzij Adnan Kahveci Bridge Interchange, waar bouwwerkzaamheden worden gestart, worden de districten Bayraklı en Bornova rechtstreeks verbonden met Altınyol. Het project kost 22.5 miljoen pond.
Izmir Metropolitan Municipality, met de naam van de auteur van het beroemde Homerus 'Ilias en Odyssee saga vallei in Bornova, die toegang geeft tot de delta Meles kwam aan de laatste fase van de as, die de vlag Altınyol kust bij elkaar te brengen. Adnan Kahveci Bridge Interchange, die in aanbouw is, zal het verkeer in de regio aanzienlijk verminderen. Het kruispunt door Homer Valley, Bornova, kapitein Ibrahim Hakki Caddesi en Smyrna Square; Bayraklı is de laatste schakel van de as die naar de kust van Altınyol leidt. Totaal Adnan Kahveci, die in de praktijk voor een bedrag van $ 22.5 miljoen Interchange, ongeveer 1 jaar in te vullen zal zetten.
Adnan Kahveci Interchange
over de weg dat knooppunten en de snelweg onderdoorgangen waardoor ononderbroken vervoer in een groot aantal belangrijke punten van Izmir Metropolitan gemeente van de stad heeft gerealiseerd, Altınyol de vlag en de toegang tot de wijk Bornova "Adnan Kahveci Interchange", waardoor aan de stad te vergemakkelijken.
Volgens het project, vernieuwd en is momenteel verkrijgbaar bij Smyrna plein Flag Adnan Kahveci het verstrekken van de verbinding naar het volgende gedeelte van de Anatolische Straat Junction spoorwegovergangen wordt verlengd tot Altınyol de brug. Zo Altınyol verbinding met de host en Karsiyaka voertuigen vanuit de richting van Nur Sultan Azerbayev Boulevard, Smyrna Square, Manas Avenue en buiten alle van de Kapitein Ibrahim Hakki Straat zal beschikbaar tot Bornova en Homer Valley zijn.
Dankzij het nieuwe brugknooppunt wordt een naadloze verbinding voorzien via Bornova en Bayrakli (via het Smyrna-plein) naar Konak en Karsiyaka via Altinyol. In het kader van de aanbesteding zullen de 1.5 duizend 7 vierkante meter kruispunten worden aangelegd met de weg dichtbij de 900 en de tretroque-opstelling.
Naadloos transport naar de zee
Historisch gezien is de zoon van Meles "Melesigenes" ook bekend als Homer woonde in gebreke project Bornova Izmir Metropolitan Municipality's "Homer Valley" werd voorgelegd aan de inwoners van Ontario met 2008 jaar geleden.
De vijvers, picknickplaatsen, nieuwe wegen en parkeerplaatsen werden gecreëerd langs de Homer Valley van 7, die burgemeester Aziz Kocaoglu Büyük noemde, het symboolproject van Izmir stadsgeschiedenis boyunca. De Homer Valley, die is beplant met duizenden bomen en planten, is verder uitgebreid in 2010.
Om de toegang tot het recreatiegebied in de vallei te vergemakkelijken, werd de bestaande asfaltweg van het dorp Kayadibi naar het centrum van Bornova uitgebreid. Een nieuwe weg werd geopend in het gebied waar de grot bewoond was.
Dan Bornova van Ankara Straat Smyrna Square en Ataturk Quarter maak een nieuwe en belangrijke slagaders uit te breiden tot de straat Yavuz ingebruikname in 2009 bieden ononderbroken transport van Izmir Metropolitan Municipality, Captain Ibrahim Hakki straat hield de snelweg verband met het tweede deel . 35 jaar geleden voor het eerst met de voltooiing van de Bouw en Huisvesting Ministerie ingestemd met de Development Plan Bornova bevindt zich in het tweede deel van de Kapitein Ibrahim Hakki Street, werd Bornova minder dan een nieuw transport as opgedaan.
2 stadium Bornova kapitein als hij opende Ibrahim Hakki straat, in Istanbul Street (Manisa weg) voor aansluiting op de Metropolitan gemeente beweging, intra-gemarkeerd Smyrna stad als een continue laan tot aan het begin Bornova Ring Road Junction naar het plein, die een belangrijke functie in het transport heeft voor het derde deel van de weg drukte op de knop en bleef snel werken. In deze context, uitgaande van de 528 467 Straat kruising met Street zal worden opengesteld voor Malazgirt Primary zal ook aansluiten op de nieuwe ontwikkeling pad Istanbul Street.
Door Axle voltooid, zal het afwijken van Homer Valley drivers, Captain Ibrahim Hakki Straat Smyrna plein te volgen, en vanaf daar het maken van een nieuwe start Adnan Kahveci Interchange zal worden teruggebracht tot de Vlag Altınyol kust; Hij zal Meles bereiken.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.