Gebze Gemeente Asfalt Onderhouds- en ReparatiewerkzaamhedenGebze Municipality Science Works Asphalt Maintenance-Repair: Gebze Municipality Het directoraat van Science Affairs-teams zet prachtig weer in de vaart.
Gebze Gemeente Directie van Science Affairs-teams, het uitgaande en niet-regenachtige weer versnelt diensten. Na de sneeuwdagen die zijn achtergebleven, dragen de afdelingen van het Gebze Municipality-directoraat van Science Affairs, die gewicht verlenen aan het asfaltpleisterwerk op de wegen, koude asfaltwerken op de aangewezen punten. Om de soepele overgang van de voertuigen als gevolg van de winterse omstandigheden van de wegen te garanderen, ondertekenen de wetenschapsteams die zijn begonnen met werken aan een soepele overgang van de voertuigen ook de gezamenlijke diensten met İSU. Gemeente Gebze Directeur van de ambtenaren van de wetenschappelijke zaken die het werk van de regenwaterdiarree onder de coördinatie van ISU-functionarissen voortzetten, verklaarde dat de bovenbouw en het asfaltonderhoud binnen het programma op verschillende punten in de stad zullen worden voortgezet.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Schrijf een recensie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.