Besteed aandacht aan de doodsweg in BursaBursada aandacht aan de wegen des doods: Inegol-Bursa snelweg, in weerwil van de viaducten gebouwd door Highways te nemen sommige burgers nog steeds de weg naar vrede wijk, het ongeval heeft veroorzaakt.
Na een opeenvolging van dodelijke en letselongevallen ervaren terwijl viaducten, viaducten ondanks burgers, weer langs de overkant van de weg gaat verder naar de snelweg te gebruiken.
Deze situatie zal waarschijnlijk om de doorstroming van het verkeer in gevaar brengen, de oude man probeerde door te geven aan de overkant van vorige week overleden nadat ze geraakt door de auto-ongeluk had de vorige dag weer opgetreden in dezelfde plaats.
Vandaag de dag, bij het ongeval, familieleden Nafiz van Inegol van district Erzurum Khorasan te bezoeken Harman (30), terwijl het proberen om de buurt van de Vrede met familieleden over te steken, 23 beheer bestuurder MP cruisen uit Bursa Inegol R 315 speciale plaat auto, sloeg Harman. De auto die de voetganger raakte ernstig gewond vallen op het asfalt grond.
Harman werd meegenomen naar een privévoertuig dat een privévoertuig passeerde. De gezondheidstoestand van de gewonden werd gemeld om de ernst te beschermen. Samen met zijn naaste verwanten tijdens het ongeval overleefde Nafiz Harman met het aandeel van de bruid in het ongeval zonder letsel. Het onderzoek naar het ongeval is gemeld.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.