Bursa Terminal met 64-cameraBursa terminal 64 End-mongering met de camera: Bursa Metropolitan Municipality Intercity en Buruluş intensieve inspanning om de luchthaven normen op het International Bus Terminal, waar de activiteiten in januari begonnen 'verbonden met de Terminal Control Center 64 to-mongering vanaf het begin van de follow-up resultaten van klachten van passagiers ingediend bij de camera laatste vastleggen hij gaf.
Passagiersterminal en lijdt aan decennia van 'schors, ayakçılık, kellecilik' zei passagier routing toepassingen met namen als Burulaş aan de basis van het jaar 2014 'Terminal Control Center werd onlangs het project gegeven. 10 terminal operaties met het project sinds januari kan bewegen een hoge resolutie en zoom, 30 24 camera werd geplaatst in totaal, inclusief vaste en 64 terminal automatiseringssysteem. Afbeeldingen werden opgenomen op 7-dag 24 uurbasis bij Terminal Control Center. Een voor een werden de verdedigers, die de bewegingsvrijheid beperkten, één voor één bepaald door de passagiers naar hun eigen platforms te dwingen en de kaartjes te knippen. Op deze manier werden zowel de beperkingen op de vrijheid van passagiers als ook vastgesteld om oneerlijke concurrentie te veroorzaken tegen andere bedrijven en de bedrijven waarmee zij verbonden zijn aan de centen en financiële teams, door de strafprocedure toegepast.
VOGEL VLUCHT NIET IN TERMINAL
Dat de terminal technologische infrastructuur werd volledig gerenoveerd en technologische faciliteiten die aangeeft dat zij gebruik maken van de beste manier voor klanttevredenheid Burulaş General Manager Levent Fidansoy, "vorige maand wanneer de toepassing wordt gelanceerd op de Terminal Control Bursa Intercity en International Bus Terminal met de steun van het Centrum, meer vreedzame en modern veranderd in een terminal. Intermediaire bussen worden gestopt door interlocutieteams en financiële inspecteurs met tussenpozen. Met deze applicatie werd het ook voorkomen van de oneerlijke winsten gemaakt door degenen die de passagiers rechtstreeks naar de bus leiden in het gebied van de platforms of in het binnengebied zonder verbonden te zijn met een kantoor in de terminal. Bedrijven uit de applicatie dankzij de preventie van oneerlijke concurrentie en bedrijven tevreden.
GRATIS TENTOONSTELLING
Levent Fidansoy onderstreepte dat ze innovatieve en verschillende werken in de terminal hebben gemaakt: "We bieden een gratis tentoonstelling op 15-dagen in de expositieruimte van de terminal. Geïnteresseerde burgers kunnen zich aanmelden bij het Department of Marketing and Passenger Relations İlgilen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.