Brugvernietiging met rijst en snoeien in BurhaniyeBurhaniye in conjugaat en Pilavlı Bridge Demolition: Balıkesir in het district Edremit, de stad van kleine industrie en de Republikeinse district dat aansluit 70 beginnen met de sloop voor de vernieuwing van de jaarlijkse brug, en bood rijst aan de honderden burgers, begeleid door gemeentelijke gebeden. Gemeente, dezelfde wijk in de industriële straat, straatstenen bestrating werk begon, het werk van de burgers waren blij ..
in Edremit, mieren op de rivier, met de Republikeinse district, een van de twee bruggen die de kleine industriële sites 70 sloop van de jaarlijkse verlenging van de brug werd gestart. In de tussentijd, de straatstenen bestrating werk aan de industriële straat, de gemeente, de ingang van de buurt van de Republiek deed een goede pilaf. Na het gebed van de mufti Oguz Metin werden honderden burgers vlees en rijst geserveerd met gebakken rijst en karnemelk. De deelnemers bedanken burgemeester Necdet Uysal, "We baden voor deze dag, waar geen Republikeinse bouw van de brug bij de ingang van onze buurt. Republic we begonnen met de bouw van onze industriële wijk straat .. Hopelijk dan Melih Pabuççuoğlu Boulevard, symmetrische gedeeltelijk tot Rijksmonument Kavva brug van hier, we het project voorbereid. In hun plaats van toepassing zijn we begonnen om de ingang van Burhaniye, onze industriële straat en onze brug geschikt te maken voor onze Burhaniye. . Hiervoor hebben we gebeden dat we een gebed van rijst hebben geregeld. Het weer is behoorlijk koud. Maar dankzij onze mensen hebben ze ons niet alleen gelaten. Ik wil ze allemaal heel apart bedanken Ramazan Gürlen, de voormalige hoofdman van het district Cumhuriyet, zei: Gür De helft van onze bruggen was ingestort. Hij doet het, meneer de president. Ik ga de straatsteen maken. Het zal iets moois zijn, zei Güzel. Yusuf Karakocalı, het hoofd van het district Cumhuriyet, zei: ı Het werk begon op onze oude brug. De nieuwe brug zal worden gebouwd. We zijn begonnen aan onze industriële manier van werken. We danken de burgemeester, Belediye

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.