President Polat We gaan door zonder onze werken te verbrekenWe vervolgen onze President Polat werken zonder pauze: Yesilyurt Burgemeester Haji Uğur Polat, lopende onderhoudswerkzaamheden op de begraafplaats wijk Sütlüce en de omgeving werden onderzocht Göktarl to-Kırkpınar gemaakt tussen de verstijving website wegwerkzaamheden.
Yesilyurt gemeente hecht veel belang aan de veldstudies Haji Uğur Polat Yesilyurt burgemeester, loco-burgemeester Mehmet melk door onderzoek van de lopende onderhoudswerkzaamheden op de begraafplaats site in de buurt Sycamore samen met informatie ontvangen van medewerkers.
Pola, die tijdens de examens evalueerde, zei mez. Met het besluit van de Metropolitan Municipality Council, werd het onderhoud van de begraafplaatsen in de landelijke wijken aan de districtgemeenten gegeven. In deze context, zoals de gemeente Yesilyurt, het Directoraat van Schone Zaken, het Directoraat van Parken en Tuinen en de Directie van de Wetenschappelijke Zaken samen met het schoonmaken van de begraafplaatsen aan het doen zijn. We zijn ook begonnen met het planten van bomen op onze begraafplaatsen. Vandaag maken onze vrienden, de begraafplaats van onze buurt in Sütlüce schoon. Onze teams voeren nu ook het snoeien van bomen uit. We bezochten onze vrienden en we wilden het werk ter plaatse zien. Als God het wil, zullen we al onze begraafplaatsen in alle landelijke buurten uitvoeren
GÖKTARLA-KIRKPINAR VERBINDING WEG GEOPEND
Na onderzoek in het district Sütlüce zei president Polat: 'De wintermaanden zijn een periode van asfaltpauzes. De koeling van de lucht beperkte onze productie van asfalt. Maar we hebben ons werk zonder onderbreking voortgezet door ons te concentreren op de inspanningen om dit proces te verkopen. December, januari en februari zijn uitgepakt in, Tohme, Samanli, Kırkpınar en we hebben zeer intensief werk in deze regio's nu gestabiliseerd aan de manier waarop ons team is het maken van deze verbinding te leiden. Natuurlijk zullen onze inspanningen om de weg naar de lente te openen met de lente langzamer gaan werken, maar deze keer zullen we op een snelle manier asfaltwerken uitvoeren. Ik wou dat de nieuwe verbindingsweg en het geleverde werk een goede naam voor Ben zullen zijn.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.