Het Duitse parlement zal volgende maand voor tolheffing beslissenHet Duitse parlement beslist volgende maand over de tol: in Duitsland zal de federale regering de kwestie van het tolken van de Maut bespreken. Volgens de planningslijst van het eerste ministerie zal de wet over de kwestie in maart tijdens 26 in de Assemblee worden vastgesteld.
Dienovereenkomstig zal het parlementaire proces 8 in mei in het staathuis van afgevaardigden (Bundesrat) worden afgesloten. Volgens de planning van het federale ministerie van transport wordt de tol vanaf 2016 in rekening gebracht. De rekening laat echter de vraag over of de tol aan het begin of einde van het jaar begint of niet. De kosten worden 500 miljoen euro per jaar in rekening gebracht als de kosten worden afgetrokken.
Hoewel het ministerie ervan overtuigd is dat de tijd in handen is van de Assemblee, wordt het geconfronteerd met weerstand. Sociaal-Democratische Partij (SPD) Partijgroep Vice-president Sören Bartol, "Het Parlement wil niet afdrijven in de tol." Hij zei. Verklarend dat grote plannen tijd nodig hebben, zei Bartol, el We moeten in geen enkel opzicht haastig handelen. Bartol voerde aan dat elke kwestie van gegevensbescherming tot grensgebieden grondig moet worden aangepakt.
Ulrich Lange, een expert op het gebied van vervoer vanuit de Christelijke Sociale Unie (CSU), drong er bij de SPD op aan het project van de coalitie niet te blokkeren. Het wetsontwerp van de regering voorziet in tolheffingen voor iedereen die snelwegen gebruikt. Duitse burgers kunnen het bedrag dat zij betalen via de motorrijtuigenbelasting terugkrijgen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.