In 2014 werden 5,1 miljard lira aan spoorweginvesteringen gedaan

In 2014 werd 5,1 miljard pond geïnvesteerd in spoorwegen: minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie Lutfi Elvan, om Turkije op het niveau van ontwikkelde landen te brengen sinds 2003, waarbij ze 192,5 miljard pond aan investeringen specificeerden. "In 2014 waren transport en communicatie 14,4 miljard lira aan middelen werd in het veld toegewezen, het investeringsbedrag benaderde 20 miljard lira met extra middelen ”.


Elvan, Turkije op het spoor, in het bijzonder hogesnelheidstrein (YHT) in 2014, benadrukkend dat een van de landen die vaak de wereld wordt genoemd, "in 2014 5,1 miljard pond aan investeringen in spoorwegen heeft gedaan. Ons investeringsbedrag in 2015 zal 9 miljard lira bedragen. In 2015 blijven we ons focussen op investeringen in het spoor ”.

Doet denken aan de Ankara-Istanbul en Konya-Istanbul in opdracht van de YHT lijn Elvan, Ankara en Izmir en geuit bleef de bouw van Bursa en Konya-Karaman snelheidstrein project tussen Ankara-Sivas YHT.

Elvan legde uit dat de Algemene Directie van Snelwegen (KGM) in 2014 belangrijke werken uitvoerde en een investering van 13,2 miljard lira deed, en merkte op dat ze in 2015 128 tunnels met een lengte van 62 kilometer zullen voltooien. Elvan liet weten dat volgend jaar duizend kilometer verdeelde wegen, 850 kilometer enkelvoudige wegen, duizend kilometer heet bitumineus mengsel, 13 duizend kilometer oppervlaktecoating zullen worden gemaakt en dat de zwarte vlekken van het ongeval veiliger zullen worden gemaakt.

Elvan zei dat dit jaar 1,1 miljard lira is geïnvesteerd in de luchtvaart- en ruimtevaartsector en dat de investeringen volgend jaar op hetzelfde niveau zullen liggen. Elvan merkte op dat het totale passagiersverkeer eind 2014 meer dan 168 miljoen bedroeg. Elvan verklaarde dat ze de uitbreidingswerkzaamheden op Atatürk Airport zullen voltooien, dat tot de top 15 van luchthavens ter wereld behoort.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties