105 vrachtwagens van Mercedes-Benz tot Ulusoy Logistics vloot

105 vrachtwagens van Mercedes-Benz tot Ulusoy Logistics-vloot: Volgens de verklaring van Mercedes-Benz heeft Ulusoy Logistics, een van de toonaangevende bedrijven in de logistieke sector, zijn keuze gemaakt ten gunste van Mercedes-Benz. Ulusoy Logistics ontving in totaal 65 voertuigen, waaronder 1844 Mercedes-Benz Actros 25 LS-tractoren, 1840 Axor 15 LS-tractoren en 3229 Axor 105 C-trucks, met een ceremonie tijdens de verkoop via de geautoriseerde Mercedes-Benz Türk-dealer Koluman Motor Vehicles.
Deze investering van Ulusoy Logistics om zijn vloot te versterken, werd ondersteund door Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler. Mercedes-Benz Türk Financial Services financierde een groot wagenpark van Actros- en Axor-modelvoertuigen.
In een reactie op de verklaring zei Süer Sülün, marketing- en verkoopdirecteur van Mercedes-Benz Türk: “Deze levering is van groot belang voor ons. Ulusoy Logistics heeft een grote vloot vergeleken met het branchegemiddelde. We kunnen deze nieuwe samenwerking voor beide partijen een nieuwe aanwinst geven. We zijn erg blij dat we de vloot van Ulusoy Logistics kunnen betreden met zo'n omvangrijke omzet en investering ”.
Fazant, samenwerking en Mercedes-Benz merk vertrouwen in het beheer van de werknemers van het bedrijf en medewerkers bedankte.
Alican Ulusoy, voorzitter van de Raad van Bestuur van Ulusoy International Investment Holding, zei: “Deze nieuwe zakelijke samenwerking met Mercedes-Benz is een belangrijke stap voor ons. De hoge kwaliteit van Mercedes-Benz-producten in Turkije als een situatie waar de hele wereld het allemaal mee eens is. Bovendien hebben we voor dit merk gekozen vanwege het competitieve, snelle en harmonieuze werk van Koluman en Mercedes-Benz ambtenaren, en de maximale efficiëntie van ondersteuning door zowel verkoop als diensten ”.sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties