De Trabzona-spoorweg en de tweede startbaan komen

De Trabzona-spoorweg en de tweede landingsbaan komen: de douane- en minister van Handel Hayati Yazici, Trabzon wacht merkwaardig op de tweede start- en landingsbaan naar de spoorlijn en de luchthaven.


Yazıcı beantwoordde de vragen die bij hem opkwamen door te zeggen: "De spoorweg moet van Trabzon naar Sarp naar mij Yazıcı gaan.

Belki Misschien kunnen we dit niet snel doen. Maar we moeten het ontwerpen. We moeten van tevoren bedenken dat de service-eenheden en ruimtes die we in deze regio's willen maken, geïntegreerd kunnen worden met de spoorweg. We moeten ook plannen dat de industriële zone in Arsin mogelijk verbonden is met de spoorweg. We kunnen vandaag geen financiering vinden, maar morgen wel, maar we zullen het doen. '

Trabzon Airport, de tweede baan zal worden gemaakt in relatie tot de vraag of de minister Printer, hopeloos sprak. Minister Yazıcı zei: "Onze vrienden volgen dit. We volgen. Het werk gaat door. In het ministerie van Transport. "

Yazıcı verklaarde dat het Industrial Island Project in Arsin nog steeds wordt opgenomen in het investeringsprogramma en zei: "Er wordt gewerkt aan het megaproject in Arsin. We volgen zulke grote projecten met ons. Het doel is om de merkwaarde van Trabzon te verhogen. Om van deze plek een merkstad te maken zonder zijn historische identiteit achter te laten op de achtergrond


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties